My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΝΟΔΕ: Προέχει η ανασύνταξη

“Σε ώρες δύσκολες προέχει η ενότητα της παράταξης και η ανασύνταξη”, τονίζει η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ στην μετεκλογική ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει τα εξής:

nd-001“Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που σε εποχές δύσκολες για το κόμμα την ανέδειξαν πρώτη δύναμη στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς. Ανάμεσα σε ελάχιστες εκλογικές περιφέρειες στην Ελλάδα ο νομός Κιλκίς έδειξε ότι σε μεγάλο ποσοστό ασπάζεται τις θέσεις ευθύνης της παράταξης μας και εμπιστεύεται ακόμα και σήμερα την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους υποψηφίους του συνδυασμού μας που ήταν οι αιχμές του δόρατος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην εκλογική μάχη στο νομό μας και με πολιτικό πολιτισμό συνέβαλαν τα μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όμως και τους αφανείς ήρωες των εκλογών, τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες της εκλογικής διαδικασίας που προτίμησαν να περάσουν την Κυριακή των εκλογών στις κάλπες, ελέγχοντας την εκλογική διαδικασία και διασφαλίζοντας το νόμιμο αποτέλεσμα απ άκρη σ άκρη στο νομό Κιλκίς .

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον επανανεκλεγέντα βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά ο οποίος για ακόμα μια θητεία θα εκπροσωπεί όπως πάντα μαχητικά τον νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο .

Σε ώρες δύσκολες προέχει η ενότητα της παράταξης και η ανασύνταξη. Ο αγώνας της αλήθειας και της ευθύνης που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ συνεχίζεται…..”

Σχολιάστε