My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΟΔΕ: Μόνος υποψήφιος ο Μηνάς

Πραγματοποιούνται την Κυριακή 13 Μαΐου οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της ΝΔ στο Κιλκίς, με μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο το γνωστό στέλεχος του κόμματος στο νομό, Μηνά Παπαδόπουλο.

Όσο για νυν πρόεδρο, Κώστα Βιολιτζή, ενώ είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του, δημοσιογραφικές πληροφορίες ήθελαν να αναζωπυρώνεται το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον του, αλλά τελικά αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Από τις εκλογές της 13ης Μαΐου θα προκύψουν ακόμη, τα μέλη της ΝΟΔΕ, οι πρόεδροι και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) στους δυο δήμους του νομού, καθώς και οι σύνεδροι για το επερχόμενο συνέδριο του κόμματος.

Φέτος, σύμφωνα με την εκλογική εγκύκλιο που έχει σταλεί στις τοπικές κομματικές οργανώσεις, προβλέπεται εκλογή προέδρων από τη βάση, από τα μέλη του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι κατέχουν ενεργή κάρτα μέλους. Η προθεσμία έκδοσης κάρτας μέλους λήγει την Παρασκευή 4 Μαΐου.

Δήλωση Μ. Παπαδόπουλου

Σε δήλωσή του, ο μοναδικός υποψήφιος και άρα μελλοντικός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Μ. Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες, δήλωση υποψηφιότητας, παράβολο των 100 ευρώ, το Ποινικό Μητρώο και την κατάσταση των απαιτούμενων 30 μελών που πρότειναν την υποψηφιότητα μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Στη θητεία του προέδρου Κώστα Βιολιτζή δούλεψα ως γραμματέας με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η παράταξή μας ενωμένη να προχωρήσει μπροστά σε τοπικό επίπεδο.

Επισκέφθηκαν το νομό μας κορυφαία στελέχη του κόμματός μας, ώστε να αναδείξουμε στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα του τόπου μας.

Προωθήσαμε τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματός μας, προς την κοινωνία με κάθε μέσο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο γιατί μπροστά μας έχουμε τρεις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εθνικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για τη νίκη και ο ν. Κιλκίς να συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό όχι μόνο στην επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την πολιτική μας κυριαρχία σε επίπεδο ιδεών και προτάσεων».

Σχολιάστε