My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΟΔΕ: Απάντηση για το επίδομα θέρμανσης

Ανακοίνωση που αποτελεί ευθεία προσωπική επίθεση και χαρακτηρίζεται από τον σκωπτικό και ειρωνικό της χαρακτήρα, απέναντι στη βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, εξέδωσε η ΝΟΔΕ της ΝΔ.

Με τίτλο “Καλωσήρθατε στο Κιλκίς αγαπητή κ. Αγαθοπούλου” κι αναφερόμενη στην ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής προς τον υπουργό Οικονομικών για το πετρέλαιο θέρμανσης, η ΝΟΔΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

Ο Νομός Κιλκίς καλωσορίζει την αγαπητή Κα Ειρήνη Αγαθοπούλου στο τόπο μας. Δεν μπορεί κανείς να μην προβεί σε αυτή την ευχή ασφαλώς από τη στιγμή που θα διαβάσει και θα ενημερωθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την επενεξέταση και ένταξη στην Α’ ζώνη των κριτηρίων ένταξης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που κατέθεσε η επανακάμψασα στα πάτρια εδάφη Βουλευτής του νομού μας.

Oπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον καλόπιστος πολίτης μετά και την ερώτηση αυτή της αντιπολιτευόμενης Βουλευτού η Κα Αγαθοπούλου μάλλον επανήλθε μετά από τέσσερα (4) χρόνια ξανά στο Κιλκίς και διαπίστωσε ότι όντως οι κάτοικοι του ακριτικού μας νομού πλήττονται ομοίως σε μεγάλο βαθμό από τον χειμώνα και δικαιωματικά θα έπρεπε ή να ενταχθούν στην Α’ ζώνη ή να αυξηθεί το ποσό του επιδόματος.

Φαίνεται λοιπόν ότι, σήμερα που στην κυβέρνηση της χώρας βρίσκεται η ΝΔ, η νεαρή και φιλτάτη Βουλευτής του Νομού μας διαπίστωσε όσα εμείς αλλά και στελέχη του κόμματος μας όλα αυτά τα χρόνια ζητούσαμε να επανεξετασθούν κάποια δεδομένα που αφορούν στο πετρέλαιο θέρμανσης αλλά η Κα Αγαθοπούλου τότε είχε πολλές ασχολίες στην διορισμένη (από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) θέση της και απολάμβανε τα οφέλη από τον παχυλό μισθό της.

Φαίνεται μάλλον ότι τότε δεν ήξερε, δεν γνώριζε αλλά δεν ρώταγε και κανέναν να μάθει ότι στο Κιλκίς ο χειμώνας ξεκινά από νωρίς όταν στην Αθήνα όπου βρισκόταν δεν συμβαίνουν οι ίδιες συνθήκες.

Και επειδή εμείς θέλουμε να την βοηθήσουμε και να της εξηγήσουμε ότι κάλλιο αργά πάρα ποτέ της επισημαίνουμε ότι χρήσιμο θα ήταν για την ίδια να ενημερωθεί επί του θέματος επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ποιο ήταν το ποσό που πίστωνε η κυβέρνηση Σαμαρά στους λογαριασμούς (δεν υποστηρίζουμε φυσικά ότι ήταν και τεράστιο αλλά ήταν ένα φυσιολογικό ποσό) των δικαιούχων και ποιο ήταν το πενιχρό και προσβλητικό ποσό (περί τα 150 ευρώ) που η κυβέρνηση Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ και κανά δυο τριών Τριγύριζα βουλευτών που την στήριζαν για ίδιον πολιτικό όφελος) έδιδε στους κατοίκους του τόπου μας.

Και μάλιστα το άκρον άωτον αφού έφτασε στο σημείο δυο χρονιές να πιστώσει με επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, η επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τους λογαριασμούς δικαιούχων κατοίκων του νομού Κιλκίς τον μήνα Ιούνιο (ναι καλά διαβάσατε καταβλήθηκε πετρέλαιο θέρμανσης αρχές Ιουνίου) κοροϊδεύοντας με τον τρόπο αυτό και εμπαίζοντας τους πολίτες που λόγω οικονομικής στενότητας πέρασαν έναν πραγματικό χειμώνα τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά (στις τσέπες τους).

Η κριτική είναι αναμφισβήτητο και αναφαίρετο δικαίωμα. Και είναι πράξη ευθύνης και συνταγματική επιταγή πολύ περισσότερο για την αντιπολίτευση σε επίπεδο πολιτικής. Αλλά για να φτάσεις εκεί χρήσιμο είναι πρωτίστως να έχεις κάνει την δική σου αυτοκριτική πολλώ δε μάλλον όταν έχεις περάσει από τα έδρανα της κυβέρνησης. Kαι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εμφανισθεί το 2019 στη χώρα.

Παρόλα αυτά εμείς και πάλι υποδεχόμασθε με ένα πλατύ καλώσορισμα την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον ακριτικό και ορεινό τόπο μας. Καλώς ήρθες Ειρήνη, σε υποδεχόμασθε και ευχαριστούμε για την α λα καρτ ευαισθησία σου με τις ανησυχίες των πολιτών για το πως θα ανταποκριθούν στις ανάγκες θέρμανσης σήμερα καθώς τα προηγούμενα χρόνια η κυβέρνηση του πολιτικού συντρόφου σας Αλέξη Τσίπρα είχε επιλύσει το θέμα.”

Σχολιάστε