My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Πανελληνια πρωτια για φοιτητρια του ΤΕΙ Κιλκις

Φοιτήτρια του ΤΕΙ Κιλκίς αναδείχθηκε νικήτρια πανελλήνιου διαγωνισμού σχεδίασης ενδύματος, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.  Μάλιστα, το ένδυμα που νίκησε, θα λάβει μέρος και σε παγκόσμιο ανάλογο διαγωνισμό. Πρόκειται, ασφαλώς, για ένα εξαιρετικό νέο για το Τμήμα Σχεδίασης και Παραγωγής Ενδυμάτων, μέσα στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Νικήτρια, λοιπόν, του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχεδίου 2011 ψηφίστηκε η σχεδιάστρια Έλενα Λιάκου, από το Τ.Ε.Ι.  ΚΙΛΚΙΣ, το σχέδιο της οποίας υλοποιήθηκε από γουνοποιητική επιχείρηση, σε συνεργασία με την ίδια, με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Το γούνινο αυτό ένδυμα, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας (www.helfurfe.gr), θα λάβει μέρος και στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2012, κατά την διάρκεια της MI-FUR (Έκθεση Γούνας στο

Μιλάνο), όπως επίσης θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και όλα τα σχέδια που κατατέθηκαν στην κατηγορία “Pimp my coat” (μεταποίηση).

Με επιστολή της προς την φοιτήτρια του ΤΕΙ Κιλκίς, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας αναφέρει:

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου 2011-2012 που προκήρυξε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας .

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και τα θέματα των νέων σχεδιαστών που κατατέθηκαν ήταν πάρα πολλά και αξιόλογα.

Σας συγχαίρουμε για την προσπάθεια σας και θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να ασχοληθείτε και στο μέλλον με το προϊόν της Γούνας.

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, για συνεργασία με νέους σχεδιαστές.”

Σχολιάστε