My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Χωρίς χρίσματα σε εκλογές

Μετά τη σαφή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει κομματικούς υποψηφίους στις εκλογές των επιμελητηρίων, έχουμε ασφαλώς νέα δεδομένα στις μάχες που θα δοθούν για τις νέες διοικήσεις των φορέων. 

Ιδιαίτερα στο νομό Κιλκίς, όπου οι φήμες ήθελαν τη ΝΔ να στηρίζει κομματικό της στέλεχος με υψηλό τοπικό αξίωμα, είναι προφανές ότι η προαναφερθείσα δήλωση του πρόεδρου του κόμματος από το βήμα της 82ης ΔΕΘ, θα έχει καταλυτικές επιπτώσεις στη πορεία προς τις κάλπες και στο αποτέλεσμα των εκλογών, που θα διεξαχθούν σε δυο περίπου μήνες.

Για την ιστορία, να πούμε ότι ο κ. Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Ρούστα της “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” για το αν θα δώσει χρίσματα ή στηρίξεις στα Επιμελητήρια, Ιατρικούς Συλλόγους, ή άλλους Επιστημονικούς Φορείς, απάντησε:

«Δεν έχουμε πρόθεση να εμπλακούμε σε εκλογές επαγγελματικών φορέων. Προφανώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ουσιαστική κεντρική ανάμειξη σε αυτές τις εκλογές. Δεν ταιριάζουν ούτε στο δικό μου χαρακτήρα, και αισθάνομαι ότι αν το κάναμε δεν θα σεβόμασταν και την αυτονομία αυτών των επαγγελματικών οργανώσεων».

 

Σχολιάστε