My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

ΝΔ: Ολοκληρώθηκε η συλλογή ρούχων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συλλογής ρουχισμού με συνεργασία των οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς. Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου τα μέλη των προαναφερθέντων οργανώσεων συνέλεξαν με τη βοήθεια των συμπολιτών μας διάφορα είδη ρουχισμού τα οποία θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδος καθώς και στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η δράση, η οποία κράτησε ολόκληρο τον Οκτώβριο, κορυφώθηκε με την παρουσίαση της στο πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ευχαριστήριο

“Ενίσχυσαν τη προσπάθεια μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας κ. Γιώργο Γεωργαντά, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς κ. Αντώνη Μανουσαρίδη καθώς και το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Καζαντζίδη. Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας, έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και ενίσχυσαν τη προσπάθεια μας.

Η κίνηση συλλογής ρουχισμού ανήκει στη κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ», η οποία αποτελεί ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις”.

Σχόλια
One Response to “ΝΔ: Ολοκληρώθηκε η συλλογή ρούχων”
  1. Ο/Η Β. λέει:

    Ωραία. Τώρα μπορείτε, επιτέλους, να ψηφίσετε και το μνημόνιο 3 και να κοιμηθείτε ήσυχοι. Μέχρι το 4, 5 και έχει ο θεός που “είναι και μαζί μας” εξάλλου.
    Οι όλο και περισσότερο εξαθλιωμένοι αυτής της χώρας σας χρωστάμε. ΠΟΛΛΑ. Ελπίζω θα σας τα ανταποδώσουμε. Και σύντομα.

Σχολιάστε