My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Μόνος σίγουρος ο Γεωργαντάς!

Ο Γιώργος Γεωργαντάς παραμένει τρεις μέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο, ο μόνος σίγουρος υποψήφιος της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, με τις περιπτώσεις των Γιώργου Συμπιλίδη και Βαγγέλη Μπαλάσκα να παραμένουν στον “αέρα”.

nd-001Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αντ. Σαμαράς σκέφτεται ν` ανάψει το “πράσινο φως” στον γιατρό την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να μην προλάβουν να εκδηλωθούν εκτεταμένες εσωκομματικές αντιδράσεις ανάλογες μ` αυτές του 2012. Σε περίπτωση, πάντως, που επικρατούσαν σκέψεις περί του αντιθέτου, εκτιμάται ότι θ` άνοιγε ο δρόμος για τον Σούλη Καζαντζίδη!

Όσο για τον κ. Μπαλάσκα, αυτός έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος νωρίς και αναμένει στ` ακουστικό του μέχρι τη τελευταία στιγμή. Θα χτυπήσει;

Τελευταία έπαιξε και το όνομα του πρώην  βουλευτή, Κώστα Κιλτίδη, ο οποίος δεν θ` απέκλειε μια επιστροφή του στη ΝΔ μέσω συμμετοχής του στον συνδυασμό της ΝΔ στο νομό μας. Θα ταυτιστούν, όμως, αι βουλαί του Κώστα με του υψίστου (Σαμαρά);

Σίγουρος για τον συνδυασμό εξακολουθεί να θεωρείται, πάντως, ο πρώην βουλευτής, Θόδωρος Πασσαλίδης, ενώ απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του γιατρού Νίκου Σαχπαζίδη για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους.

Όσο για τον Κώστα Γιαννόπουλο, είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχει στον συνδυασμό εφ` όσον …ενδώσει. Ωστόσο, η τελική του απόφαση εξαρτάται απ` τη σύνθεση του ψηφοδελτίου. Κάτι, που ισχύει και για την Αθανασία Λιάρτση, η οποία θέτει ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή της έναν κατά το δυνατόν ισχυρό συνδυασμό.

Πάντως, για το θέμα της γυναικείας εκπροσώπησης υπάρχουν διαθέσιμα και τα ονόματα της Καλλισθένης Πάκα και της Νατάσας Σωτηριάδη.

Σχολιάστε