My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΔ Κιλκίς: Όχι σε “Μακεδονία Ίλιντεν”

Με κοινή ανακοίνωσή τους, η ΝΟΔΕ κι οι τοπικές οργανώσεις Κιλκίς και Παιονίας της ΝΔ, δηλώνουν ότι διαφωνούν με το όνομα “Μακεδονία του Ίλιντεν” για το γειτονικό μας κράτος της ΠΓΔΜ. Παράλληλα, ζητούν την “αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από τη παγκόσμια κοινότητα”.

Οι ανακοινώσεις:

Για ΠΓΔΜ

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.”

Για τη γενοκτονία

19 ΜΑΪΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ 353.000 ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΥΓΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΕΩΣ ΤΟ 1923.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΣΥΡΙΩΝ.

ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 353.000 ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.”

Σχολιάστε