My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ Κιλκίς: Με τα ίδια πρόσωπα

Με τον ίδιο συνδυασμό, που είχε κατέλθει στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου θα διεκδικήσει εκτός απίθανου απροόπτου την ψήφο των Κιλκισιωτών, η ΝΔ.

psifodeltia-eklogesΟι συνδυασμοί του κόμματος αναμένεται ν` ανακοινωθούν μέχρι την Κυριακή, μ` αυτόν του νομού Κιλκίς να έχει βέβαια ως επικεφαλή τον βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά (είχε λάβει τον Ιανουάριο 7.453 ψήφους).

Τον υπόλοιπο συνδυασμό θα πλαισιώνουν με τη σειρά κατάταξης των προηγούμενων εκλογών οι: Βαγγέλης Μπαλάσκας (4.292), Θόδωρος Πασσαλίδης (2.957) , Σούλης Καζαντζίδης (2.396) και Λένα Παπαδοπούλου (805).

Σε περίπτωση που οι Μπαλάσκας – Παπαδοπούλου δεν θα είναι υποψήφιοι, καθότι υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο, έχει εκδηλωθεί ήδη ενδιαφέρον για συμμετοχή στον συνδυασμό προσώπων όπως ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο Τραϊανός Τρέγκας κα.

Ο Σ. Τσιτουρίδης

Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για κάθοδο στις εκλογές δεν εκδήλωσε κι αυτή τη φορά, όπως και τον περασμένο Ιανουαρίο, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο ΚΙΛΚΙΣ24, θα ασκήσει κανονικά το εκλογικό του δικαίωμα στις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά πέραν τούτου δεν προτίθεται να έχει καμιά άλλη ανάμειξη στα πολιτικά δρώμενα σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές.

Στυλιανίδης

Μετά από εντολή του κόμματος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Κιλκίς κύριος ομιλητής θα είναι ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Συλιανίδης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτεβρίου, σε χώρο και ώρα που αναμένεται ν` ανακοινωθούν έγκαιρα.

Σχολιάστε