My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ Κιλκίς: Εκλογές για συνέδρους

eklogesΕκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του νομού Κιλκίς στο 8ο συνέδριο της ΝΔ, πραγματοποιούνται την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου, απ` τις 10 πμ ως τις 7 μμ, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς (21ης Ιουνίου 205, 4ος όροφος).

Για την εκλογή των 8 αντιπροσώπων της περιφερειακής οργάνωσης και των 5 γυναικών, το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του κόμματος αρκεί να έχουν περάσει 6 μήνες από την εγγραφή τους, ενώ το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.).

Για την εκλογή των αντιπροσώπων της Αυτοδιοίκησης το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν ο αντιπεριφερειάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δήμαρχοι, οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, που έχουν εκλεγεί στο νομό και είναι μέλη του κόμματος. Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλεγούν είναι, ένας ανά 200 εκλογείς.

Τέλος, για την εκλογή των αντιπροσώπων των συνεταιριστών και αγροτοσυνδικαλιστών, το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη των Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων συνεταιριστικών οργανώσεων, οι αντιπρόσωποι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) και στις ομοσπονδίες των αγροτικών, κτηνοτροφικών συλλόγων που είναι μέλη του κόμματος. Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλεγούν είναι ένας ανά 200 εκλογείς.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 14:00. Η υποψηφιότητα για κάθε περίπτωση υποβάλλεται με απλή δήλωση του ενδιαφερομένου στον πρόεδρο της αρμόδιας Εφορευτικής Επιτροπής ή στον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε και πρέπει να συνοδεύεται με βεβαίωση της οικείας Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής, ή της ΝΟ.Δ.Ε., στην οποία θα αναφέρεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος του Κόμματος, ότι δεν στερήθηκε του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο, καθώς και η ημερομηνία εγγραφής του.

Όσα μέλη του κόμματος επιθυμούν να είναι υποψήφιοι οφείλουν να καταβάλλουν το ποσό των 5 ευρώ, ενώ όσα μέλη του κόμματος ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οφείλουν να καταβάλλουν 2 ευρώ.

Ως γνωστόν το Θ΄Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί στις 28 – 30 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Σχολιάστε