My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΔ: Η εκδήλωση για αγρότες

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων για τον αγροτικό χώρο για κάτι περισσότερο από τρεις ώρες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο (Δημαρχείο Κιλκίς) η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς τη ΝΔ με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

agrotis-622Στην εκδήλωση οι αγρότες – παραγωγοί του νομού ενημερώθηκαν διεξοδικά για:

  • την οικονομική πολιτική και τα νέα μέτρα βαριάς φορολογίας που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (τοποθέτηση από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο Βουλευτή Ν. Ημαθίας),

  • τους βασικούς άξονες του προγράμματος αγροτικής πολιτικής (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ με τους Αγρότες) που έχει προετοιμάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ΝΔ προκειμένου να είναι έτοιμο το πλάνο που θα κληθεί να υλοποιήσει ως αυριανή κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων αγροτών (τοποθέτηση από τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Κασαπίδη Βουλευτή Ν. Κοζάνης)

  • τον τομέα της οργάνωσης του αγροτικού κόσμου από τον κ. Χρήστο Γιαννακάκη Σύμβουλο του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ κ. σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής και τέλος

  • την πολιτική κατάσταση και το τέλμα στο οποίο έχει οδηγήσει τη χώρα με τις λανθασμένες επιλογές της σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής η επικίνδυνη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου (τοποθέτηση από τον Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γιώργο Γεωργαντά).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε διάλογος, με τους ομιλητές να τονίζουν ότι “ο αγροτικός κόσμος χρησιμοποιήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση η οποία υποσχέθηκε ως αξιωματική αντιπολίτευση τα πάντα με μοναδικό στόχο της να έρθει στην εξουσία και έπειτα πήρε πίσω όλα όσα είχε πει”.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος ΝΟΔΕ, Κ. Βιολιτζής, ενώ το πάνελ των ομιλητών συντόνισε ο τομεάρχης Αγροτικού της ΝΟΔΕ Αλ. Σημαιοφορίδης. Να σημειωθεί ότι σε τοποθετήσεις τους οι παριστάμενοι Α. Βεργίδης – αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και Χ. Γκουντενούδης – δήμαρχος Παιονίας, καθώς και αγρότες-παραγωγοί συνεχάρησαν την ΝΟΔΕ για τη διοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα.

Σχολιάστε