My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Επίσκεψη σε καινοτόμο δήμο

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΝΔ για την 82η ΔΕΘ, πραγματοποιήθηκε χθες 15 Σεπτεμβρίου επίσκεψη κλιμακίου στελεχών στο Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη προκειμένου να γίνει παρουσίαση καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών υποβολής αιτημάτων από τους δημότες οι οποίες εφαρμόζονται στο δήμο.

Στο κλιμάκιο συμμετείχε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης – βουλευτής Κιλκίς, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο αναπληρωτής τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής –Βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου , ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς και ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης .

Ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη και τα στελέχη του δήμου εξήγησαν στους βουλευτές τα οφέλη από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική υπηρεσία, καθώς οι δημότες μέσω αυτής μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους προς το Δήμο χωρίς τη φυσική τους παρουσία. Ακόμα μπορούν άμεσα να ενημερώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου για τα προβλήματα τους. Τέλος μέσα από αυτή την εφαρμογή ενημερώνονται για την πρόοδο των αιτημάτων τους ανά στάδιο και για την τελική τους διεκπεραίωση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μειώνει τη γραφειοκρατία και βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών και γι’ αυτό το λόγο θα βραβευτεί ο δήμος στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου στον διαγωνισμό «Βest City Awards 2017».

Σχολιάστε