My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΔ: Εζηλωσαν τη “δοξα” του Βενιζελου!

Φαίνεται ότι στη ΝΔ ζορίστηκαν με το επικοινωνιακό σλόγκαν του Βενιζέλου περί “αυτοδύναμης Ελλάδας” (ωραίο σύνθημα απ` αυτούς που κατάντησαν τη χώρα κηδεμονευόμενη ζητιάνα!) και δεν ξέρουν πως ν` απαντήσουν! Οπότε μεσ` την απελπισία τους σκέφτηκαν το επικοινωνιακό τρικ να κάνουν εκλογικό αγώνα χωρίς εκλογικά κέντρα!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «η οικονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες επιβάλλουν αντίστοιχη προσαρμογή στην προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων». Οπότε, “τα υφιστάμενα γραφεία των οργανώσεων του κόμματος μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις προεκλογικές ανάγκες”.

Αν την ΝΔ την έπιασε πόνος για τις “δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες” (είπε κανείς τίποτα για φτώχεια, δυστυχία κι εξαθλίωση, απλώς …δυσκολίες αντιμετωπίζουμε!), τότε γιατί δεν γυρίζει πίσω τις κρατικές επιχορηγήσεις που εισπράττει ή έστω να δεχτεί το κούρεμά τους αναλογικά με τη λεηλασία του εισοδήματος των πολιτών;

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Ν.Δ. “θα καλέσει όλους τους υποψήφιους βουλευτές της, να περιοριστούν στις απαραιτήτως αναγκαίες δαπάνες του προεκλογικού τους υλικού». Εδώ φαίνεται ανάγλυφα το μέγεθος της υποκρισίας, μια και ξέρει η ΝΔ ότι συνεταίρος στη τσέπη των υποψηφίων δεν μπορεί να μπει, κι ότι οι δαπάνες θα περιοριστούν μόνο αν το θέλουν (και μπορούν) οι ίδιοι.

 

Σχολιάστε