My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

“Να συνεργαστούμε κι οι τρεις”

Υπέρ της συνεργασίας των τριών βουλευτών του νομού Κιλκίς, συμπεριλαμβανομένου και του Χρ. Χατζησάββα της ΧΑ, τάχθηκε σε σημερινή του συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο Γ. Γεωργαντάς.

georgantas-giorgos«Πρέπει να υπάρξει σύμπραξη. Είναι γνωστή η θέση του κόμματος μας για τη ΧΑ αλλά σε τοπικό επίπεδο μπορούμε να συνεννοηθούμε αν υπάρχει πεδίο συνεργασίας. Ξεκινάω με διάθεση μη αποκλεισμού κανενός», είπε ο πρώην υφυπουργός.

Αναφερόμενος στους Θ. Παραστατίδη και Ειρ. Αγαθοπούλου, ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι συνεργάστηκε καλά και με τους δυο στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι το ίδιο θα γίνει και στη νέα περίοδο με τον κ. Παραστατίδη.

Για τις εκλογές

Για το εκλογικό αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι το κόμμα του δεν έπεισε περισσότερους πολίτες καθώς η κυβέρνηση αναγκάστηκε να λάβει τα πιο αντιδημοφιλή μέτρα, που δεν θα μπορούσαν να ληφθούν ακόμα και σε περίοδο δεκαετιών.

Για τον ίδιο είπε ότι η προτίμηση των ψηφοφόρων προς το πρόσωπό του ήταν ισοβαρής σ` ολόκληρο το νομό. «Ενισχύθηκε το κλίμα εμπιστοσύνης που έχω με τον κόσμο. Έδωσα μια άλλη ποιότητα με τη παρουσία μου στο Κοινοβούλιο. Συνέβαλα στην επανεκκίνηση μεγάλων έργων του νομού μας. Όλα αυτά τα εκτίμησαν οι Κιλκισιώτες, ακόμα και ψηφοφόροι από άλλους χώρους», είπε.

Για τη ΝΔ

Όσο για τις εξελίξεις στο κόμμα του, λέγοντας ότι «ένα συνέδριο ποτέ δεν βλάπτει» πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει τέτοιο θέμα που να σχετίζεται με αλλαγή ηγεσίας ή οποιαδήποτε άλλη αλλαγή.

Ο κ. Γεωργαντάς δεν δίστασε να πει ότι η μη παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν πράξη «έξω απ` τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξης», ενώ για την υποψηφιότητα του Στ. Δήμα ως νέου Προέδρου Δημοκρατίας είπε: «Δεν έχουμε κανέναν λόγο ν` απομακρυνθούμε απ` αυτήν την υποψηφιότητα, για την οποία δεν ακούστηκε καμιά αρνητική κρίση».

Σχολιάστε