My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Να στελεχωθεί η Χειρουργική”

Από τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η δραματική έκκληση που απηύθυναν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την αναστολή της λειτουργίας των χειρουργείων εξαιτίας της έλλειψης γιατρών καταδεικνύει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο τις παθογένειες του δημόσιου συστήματος υγείας. Η χειρουργική κλινική, δυστυχώς, έχει αποψιλωθεί και οι τρεις επικουρικοί γιατροί που είναι δυσανάλογα επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα  των χειρουργικών επεμβάσεων είναι πλέον εξουθενωμένοι έχοντας καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες το τελευταίο τρίμηνο για να κρατηθεί όρθια η εν λόγω κλινική. Η κατάσταση είναι οριακή. Αν δεν καλυφθούν επειγόντως οι ιατρικές θέσεις η χειρουργική κλινική θα οδηγηθεί σε ξαφνικό θάνατο. Το πλήγμα θα είναι βαρύ και για την εικόνα του νοσηλευτικού ιδρύματος Κιλκίς και για τους πολίτες του νομού μας που αυτονόητα θα αποκλειστούν από βασικές και πολύτιμες υπηρεσίες για την υγεία τους και για τους γιατρούς και εργαζομένους του Νοσοκομείου μας που παλεύουν σκληρά και δίνουν σε καθημερινή βάση τη δύσκολη μάχη για να θεραπεύσουν και να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο.

Το δημόσιο αγαθό της υγείας είναι ιερό και οφείλουμε όλοι μας και να διεκδικήσουμε καλύτερες υποδομές  και να υπερασπιστούμε την αξία του.

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμπαρίσταται με θέρμη στα δίκαια αιτήματα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Κιλκίς και ενώνει μαζί τους τη φωνή του για την άμεση πλήρωση της χειρουργικής κλινικής με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι ανεκτίμητο κομμάτι της ιστορίας μας και όπως είπα κατά την πρόσφατη συνάντησή μου με το Διοικητή και τους εκπροσώπους της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και του Σωματείου Εργαζομένων οφείλουμε να το περιφρουρήσουμε με νύχια και με δόντια. Και αυτό θα κάνουμε.  

Σχολιάστε