My Twitter Feed

14 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

4ος στο κόσμο ο Δημήτρης Παυλίδης! -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

“Ξεπέρασαν κάθε όριο ευτελισμού” -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Γ. Κορακίδης: Πρώτος σε όλο το κόσμο! -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Σπήλαιο: Επισκέψιμο και ψηφιακά -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Μένουμε στα ίδια υψηλά επίπεδα -

Τετάρτη, 3 Αυγούστου, 2022

Πιστώσεις για νέους γεωργούς -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 23χρονος από συμπλοκή -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

“Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης”

Με αφορμή την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιού – διευθυντού του πρωθυπουργού, καθώς και του διοικητή της ΕΥΠ, η “ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” στην οποία ως γνωστό συμμετέχει κι ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Τρία χρόνια είναι ήδη πολλά για μια τέτοια κυβέρνηση… Σήμερα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Όχι ο ανιψιός του και ο διοικητής της ΕΥΠ.

Το τέλος τους έρχεται και θα γραφτεί με μαύρα γράμματα. Αποκαλύφθηκε η σαπίλα! Οφείλει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΤΩΡΑ.”

Συνέντευξη Τσιτουρίδη

Στο μεταξύ, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό «Στο κόκκινο 105,5» ο πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών Σάββας Τσιτουρίδης, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:

“Όταν μια κυβέρνηση παραβιάζει με τόσο βάναυσο τρόπο τους νόμους και ευτελίζει τη λειτουργία των θεσμών του κράτους δικαίου, χάνει κάθε ηθική και δημοκρατική νομιμοποίηση.

Με ό, τι συμβαίνει με τις υποκλοπές, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που διαλύει το DNA μιας πρώην φιλελεύθερης παράταξης, είναι μια κυβέρνηση υπό προθεσμία. Η μόνη αξιοπρεπής επιλογή που της απομένει είναι η παραίτησή της και η άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Εκτός αν αποφασίσουν στη ΝΔ να αλλάξουν τον κ. Μητσοτάκη. Θα ήταν κι αυτό μια κάποια λύση”.

Το ηχητικό της συνέντευξης: https://soundcloud.com/user-899349255/1055-8-2022a-6?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=social_sharing

Σχολιάστε