My Twitter Feed

9 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

7 ειδικευμένοι στα νοσοκομεία μας -

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Φεστιβάλ ΚΝΕ και φέτος στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για συλλαλητήριο -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Σοκ από τα 47 κρούσματα σε Κιλκίς -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

ΚΚΕ: Συναντήσεις για τα σχολεία -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέο βήμα για το Δικαστικό Μέγαρο -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΛΜΕ: Αιτήματα για τα σχολεία -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

ΛΑΣΥ Παιονίας: Δεν μειώνουν τα τέλη -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

“Να ολοκληρωθούν τα νέα κοιμητήρια”

Να ολοκληρωθούν οι υποδομές στα νέα κοιμητήρια της πόλης του Κιλκίς, ζητά ο επικεφαλής του ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, Δημήτρης Αγαθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «μάλλον δεν υπάρχει η πρόθεση» από τη Δημοτική Αρχή.

Η σχετική δήλωση του κ. Αγαθόπουλου έχει ως εξής:

«Εδώ και ένα χρόνο περίπου θέσαμε θέμα στο Δ.Σ Κιλκίς για την κατασκευή αίθουσας τελετών, η οποία θα καλύψει και τις ανάγκες των αλλόθρησκων συμπολιτών μας, στα νέα κοιμητήρια και κατασκευή προστατευτικού χώρου για τις καθημερινές ασχολίες ιερωμένων και εργαζομένων.. Η απάντηση ήταν ότι τα εν λόγω έργα θα προβλεφθούν στον προϋπολογισμό για το 2022 και θα υπάρξει ένα πρόχειρο κατάλυμα για όσους το έχουν ανάγκη. .

Αφού, όλο αυτό το διάστημα, δεν έγινε τίποτα επαναφέραμε το θέμα πριν από 2 μήνες  παίρνοντας πάλι την χλιαρή απάντηση ότι θα δούμε αν μπορούμε να στήσουμε μία πρόχειρη κατασκευή.

Διαπιστώνουμε τελικά ότι μάλλον δεν υπάρχει η πρόθεση και οι απαντήσεις από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το τεχνικό πρόγραμμα για το 2022 και θα δούμε αν ισχύουν οι υποσχέσεις για να δοθεί οριστική λύση στις προαναφερθείσες αναγκαιότητες. 

Ωστόσο οι ιερείς δεν έχουν ένα χώρο αναμονής κατά την διάρκεια των υπηρεσιών τους, οι εργαζόμενοι δεν έχουν ένα χώρο να προστατευτούν όταν υπάρχουν αντίξοες καιρικές συνθήκες και για τους  συγγενείς των εκλιπόντων   δεν υπάρχει ένας χώρος για τα τελετουργικά μετά την ταφή των συμπολιτών μας..

Τα κοιμητήρια είναι χώρος καθημερινότητας για κάποιους συμπολίτες μας και αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής και περιποίησης.»

Σχολιάστε