My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Να μην κλείσει η ΤΠ στο Χέρσο”

Την επανεξέταση της απόφασης για διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Χέρσο, ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

Με επιστολή του προς τον περιφερειακό διευθυντή Κ. Μακεδονίας της Τράπεζας, Γεωργίου Ηλία, ο πρόεδρος του ΕΒΕ τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό για τρεις δημοτικές ενότητες με έντονη αγροτική δραστηριότητα, ζητά τη συνέχιση της λειτουργίας του με σκοπό τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και αγοράς.

Η επιστολή του κ. Τονικίδη:

“Εξ αφορμής της σχεδιαζόμενης απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής της εταιρίας σας για μείωση του λειτουργικού κόστους, για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος στον οικισμό του Χέρσου του Νομού Κιλκίς θέλουμε ως εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και της τοπικής οικονομίας να σας εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για την απόφαση αυτή για τους κάτωθι αναφερομένους λόγους.

Αρχικά πρέπει να σας τονίζουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό μιας ευρύτερης περιοχής, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς (Δ.Ε Μουριών, Δοϊράνης, Χέρσου) και συνακόλουθα δεκάδες απομακρυσμένους από την πόλη του Κιλκίς οικισμούς.

Η περιοχή αυτή επιπλέον έχει αναπτύξει, παρά την οικονομική ύφεση, έντονη αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα συνέπεια της οποίας είναι η επιτακτική ανάγκη για εξυπηρέτηση των αγροτών και των παραγωγών από ένα τραπεζικό κατάστημα δεδομένου του γεγονότος ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχουν πλέον τα τραπεζικά ιδρύματα.

Επίσης πρέπει να συνεκτιμήσετε το γεγονός ότι το κόστος λειτουργίας του υποκαταστήματος δεν είναι απαγορευτικό για το μέγεθος και τη δυναμική που έχει αναπτύξει το τραπεζικό σας ίδρυμα, το οποίο ως φυσικός διάδοχος της Αγροτικής Τράπεζας είναι συνυφασμένο με τον αγροτικό κόσμο και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την οποία έχει υποχρέωση να επιδείξει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας προκειμένου να εξέλθουμε από τα κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησε η οικονομική κρίση, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να σταθούμε αρωγοί σε προσπάθειες που σκοπό έχουν να στηρίξουν την τοπική οικονομία και αγορά και οι οποίες θα αποτελέσουν εργαλεία όχι μόνο οικονομικής αλλά και κοινωνικής ανάτασης.

Σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε την απόφασή σας για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Χέρσο του Νομού Κιλκίς και συμβάλλετε με όλες σας τις δυνάμεις στην συνέχιση της λειτουργίας και των σκοπών του.”

Σχολιάστε