My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Πιο γρήγορα οι απαλλοτριώσεις”

dromosΕπιστολή Τζιτζικώστα για το δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης.

Επιστολή με αίτημα την επίσπευση των διαδικασιών απαλλοτρίωσης των οδικών έργων που υλοποιεί μέσω του ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς, απέστειλε χθες Πέμπτη ο  Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Στην επιστολή του ο κ. Τζιτζικώστας ζητά την εφαρμογή του άρθρου 7Α του Νόμου 2882/2001 προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόφαση από το υπουργικό συμβούλιο ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των απαλλοτριώσεων που είναι απαραίτητες προκειμένου να ολοκληρωθεί, εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, το έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης- Κιλκίς- Δοϊράνης, από το τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ασσήρου και ανισόπεδου κόμβου Ν. Σάντας.

«Το έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη- Κιλκίς- Δοϊράνη είναι κομβικής σημασίας, όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για ολόκληρη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και η ολοκλήρωσή του εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να ασκήσουμε πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να διασφαλίσουμε την έγκαιρη υλοποίηση του έργου και να αποτρέψουμε τον κίνδυνο απένταξής του από το ΕΣΠΑ. Κεντρικός άξονας της πολιτικής μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιφερειακών ενοτήτων και δίνουμε την μάχη να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλα τα ευρωπαϊκά κονδύλια, με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στην Κεντρική Μακεδονία. Και από τη μάχη αυτή θα βγούμε νικητές», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Σχολιάστε