My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

“Να εκκαθαριστεί η πρώην ΕΑΣ”

Την εκκαθάριση της παλαιάς Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς ζητά ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός, Κώστας Κιλτίδης, καλώντας “τους αρμόδιους να επέμβουν” και υπογραμμίζοντας ότι “αν δεν μπορούν οι θεσμικοί ή οι ελέγχοντες, τότε ας παρέμβει η δικαιοσύνη”.

Ο κ. Κιλτίδης ξεκινά τη σχετική δήλωσή του αναφέροντας …με νόημα τα εξής:

“Μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 παραμένω ενεργός στην πολιτική ζωή. Η ενασχόλησή μου από παιδί, είχε να κάνει με αγώνες για το έθνος, την πατρίδα και την κοινωνία μας ανεξαρτήτως ιδιοτήτων, που ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός. Συνειδητά επέλεξα την σιωπή σε θέματα κριτικής και καθημερινότητας, γνωρίζοντας τον εκφυλισμό της πολιτικής, που κατακλύζεται από παρερμηνείες και παραπληροφόρηση. Εκτίμησα ότι πρέπει να λειτουργήσουν θεσμικά οι εκλεγμένοι. Αρκέσθηκα σε παρεμβάσεις δημιουργικού χαρακτήρα.

Τα γεγονότα όμως στο νομό μας και οι πράξεις κάποιων, αλλά και οι παραλήψεις απαιτούν συμμετοχή και ανάδειξη. Είναι γνωστό επίσης, ότι διακήρυξα από το 1996, ότι θα πορευθώ όρθιος και με φωνή, ίσια και καθαρά. Για πολλά που κατέθεσα έως τις εκλογές του Ιουλίου 2019 έχω δικαιωθεί και θα τα αναδείξω”.

‘Οσο για την πρώην ΕΑΣ Κιλκίς, τονίζει:

“Εδώ και καιρό πληθαίνουν οι επισημάνσεις και οι καταγγελίες προς εμένα για το ζήτημα της εκκαθάρισης της παλαιάς Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών του Κιλκίς. Θεωρώ αδιανόητο αυτή η διαδικασία να μη έχει λάβει τέλος. Αυτή η περιουσία της πολύπαθης ένωσης έστω με ότι απέμεινε, είναι ο ιδρώτας των γονιών μας. Καλώ του αρμόδιους να επέμβουν, να ελέγξουν και να λάβει τέλος αυτή η εκκρεμότητα. Δηλητηριάζεται η κοινωνία μας προς πάσα κατεύθυνση. Αν δεν μπορούν οι θεσμικοί ή οι ελέγχοντες, τότε ας παρέμβει η δικαιοσύνη. Χωρίς πάθος ή προκαταλήψεις.”

Σχολιάστε