My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Να διδαχτούμε απ` την ιστορία”

agathopoulouΗ βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ε. Αγαθοπούλου παρευρέθηκε στο ιστορικό συνέδριο που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς για τα 100 χρόνια από την ιστορική μάχη του Κιλκίς και δήλωσε:

«Καλωσήρθαμε όλοι στο 1ο Ιστορικό Συνέδριο της πόλης του Κιλκίς για τους Βαλκανικούς πολέμους και την ιστορική μάχη του Κιλκίς, μια μάχη που έχει γραφτεί στις πιο ένδοξες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας και που δείχνει τη σημασία της τόσο για την πόλη μας όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Εάν αυτό το συνέδριο διεξάγονταν 15 μέρες πριν, όλη η Ελλάδα θα γνώριζε την ύπαρξή του, όλη η ελληνική κοινωνία θα είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει, έστω και από μακριά, να το παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου. Αντίθετα, μετά το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, κυρίως η επαρχία, έχει εξαφανιστεί από το χάρτη της ενημέρωσης, τόσο ως πομπός όσο και ως δέκτης γεγονότων. Έχουμε βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι. Και αυτό δεν είναι απλά ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ιστορικότητας, κοινωνικής συνοχής, εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας, έννοιες πολύ επίκαιρες στη σημερινή επέτειο.

Γι’ αυτό ας γίνουν αυτές οι μέρες αφορμή συλλογισμού για όλους μας, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Ας διδαχτούμε από την ιστορία μας και ας κάνουμε ό, τι αναλογεί στον καθένα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, αλλά και του μέλλοντος του τόπου μας και των ανθρώπων του. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στις επόμενες γενιές, αλλά και σε αυτούς που τιμούμε σήμερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Συνέδριό μας και είμαι σίγουρη ότι τα συμπεράσματα θα αποτελέσουν τροφή σκέψης για όλους εμάς. Ευχαριστώ.»

Σχόλια
One Response to ““Να διδαχτούμε απ` την ιστορία””
  1. Ο/Η Ταγματασφαλίτης λέει:

    Αν δεν εχουμε δημοκρατια οπως λες, τοτε γιατι οι βουλευτες του κομματος σου φοβουνται τους χουντικους χρυσαυγιτες;;;; Χουντα στη χουντα δεν ειναι κατι κακο!!! Αποφασιστε εχουμε ή οχι Δημοκρατια;;;

    Σαν τον κουβελη και συ, οταν το ΣΤΕ αποφασισε πως ο αντιρατσιστικος νομος ηταν αντισυνταγματικος ο Κουβελης δεν το υπολογιζε…..αντιθετα οταν αποφασισε πως το κλεισιμο της λαμογιοΕΡΤ ειναι αντισυνταγματικο πηρε την αποφαση και την εκανε σημαια!!!!!!!!
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Σχολιάστε