My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Ναι στο σταυρό για Ευρωβουλή”

eurokoinoboulioΥπέρ της ανάδειξης των ευρωβουλευτών με σταυρό, τάσσεται ο Πολιτικός Όμιλος “ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021”, στην οποία ως γνωστόν συμμετέχει ο Κιλκισιώτης πρώην υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης. Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτίθεται σ` αυτούς “που έσπευδαν και πάλι να πετύχουν «διορισμό» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από παρωχημένες διαδικασίες επιλογής, διαγκωνιζόμενοι έξω από γραφεία πολιτικών αρχηγών ή παραγόντων της οικονομικής και μιντιακής ολιγαρχίας”

tsitouridisΗ ανακοίνωση:

«Η ανάδειξη των ευρωβουλευτών με σταυρό, είναι ένα πολύ θετικό βήμα για την ενίσχυση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και την εκλογή προσώπων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την κοινωνία και όχι από κομματικούς και λοιπούς μηχανισμούς.

Μπράβο σε αυτούς που θα υιοθετούσαν και θα στήριζαν αυτήν την απόφαση.

Όσο γι αυτούς που έσπευδαν και πάλι να πετύχουν «διορισμό» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από παρωχημένες διαδικασίες επιλογής, διαγκωνιζόμενοι έξω από γραφεία πολιτικών αρχηγών ή παραγόντων της οικονομικής και μιντιακής ολιγαρχίας, τους δίδεται μία ευκαιρία. Να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους θέτοντας τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών.

Οι πολίτες με τη σειρά τους θα έχουν τη δική τους αυξημένη ευθύνη της συμμετοχής και της επιλογής αυτών που πρέπει να ξαναοικοδομήσουν μία άλλη «Ευρώπη», ασφάλειας, ανάπτυξης και αλληλεγγύης μακριά από ηγεμονίες συγκυριακής οικονομικής ισχύος».

Σχολιάστε