My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Νίκη του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς στις Σέρρες

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 (ώρα 11.00 π.μ) πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Σερρών “ΟΜΟΝΟΙΑ” ο δεύτερος αγώνας της Β΄Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης σχ.έτους 2017-18 (Α΄Γύρος, ταμπλώ των 8, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

Από το Κιλκίς συμμετείχε η ομάδα μαθητριών του «1ου ΓΕΛ Κιλκίς» και από τις Σέρρες η ομάδα μαθητριών του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Αριστοτέλειου Λυκείου Σερρών».

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς με σκορ 0-2 σετ ( 7-25, 11-25).

Σύνθεση ομάδας: Φούρα Ξανθή, Ταντσοπούλου Αικατερίνη, Ναλπαντίδου Χριστίνα, Καντίδου Δέσποινα, Γεωργιάδου Πελαγία, Εμμανουηλίδου Αναστασία, Βουζίνα Ολυμπία,Μαχμουντάι Αντζελίνα, Σεχάι Έλενα, Χαλκίδου Δέσποινα, Παπαδοπούλου Σοφία, Πολυχρονίδου Κωνσταντίνα, Σιδηροπούλου Ματθίλδη

Συνοδός καθηγητής: Πετρίδης Ιωάννης

Τους αγώνες παρακολούθησαν καθηγητές, γονείς, μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Κιλκίς & Πρόεδρος ΟΕΣΑΔ κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρουν την Πρωταθλήτρια Ομάδα Πετοσφαίρισης μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς , τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου καθώς και τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννη Πετρίδη για την σημαντική επιτυχία τους και την πρόκρισή τους στην επόμενη Φάση.

Συγχαίρουν επίσης την ομάδα πετοσφαίρισης μαθητριών του Αριστοτέλειου Λυκείου Σερρών για την εμφάνισή της καθώς και την ΟΕΣΑΔ Σερρών και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Σερρών για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Σχολιάστε