My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Νίκησαν οι κορασίδες του Αίαντα

Και πάλι σκληρή μάχη έδωσαν οι αποφασισμένες για τη νίκη αθλήτριες της Κιλκισιώτικης ομάδας Βόλεϊ χθες Σάββατο 10/12/2016, μέσα στην έδρα τους, έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

voley-aiasΣτο 1ο και το 2ο σετ οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά γράφοντας εναλλάξ πόντους στον πίνακα με τον ΑΙΑΝΤΑ μπροστά, ο οποίος πήρε τελικά και τα δυο σετ με τον ίδιο αριθμό πόντων (25-20).

Στο 3ο σετ όμως, ο ΑΙΑΝΤΑΣ έκανε «διάλειμμα», σε πλήρη αντίθεση με τον περσινό νικητή του ομίλου ΑΡΧΕΛΑΟ, ο οποίος πρόσεξε πολύ περισσότερο επιθέσεις και άμυνες και οδηγώντας σε όλο το σετ, έφτασε πρώτος στους 24 πόντους. Εκεί προς το τέλος, λοιπόν, ο ΑΙΑΣ ανέκαμψε και ισοφάρισε στο 24-24, όμως τους δυο επόμενους και καθοριστικούς για τη νίκη του σετ πόντους κατέκτησε ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ, αναγκάζοντας τον ΑΙΑΝΤΑ να διεκδικήσει εκ νέου τη νίκη, στο 4ο σετ.

Στο 4ο σετ όμως, το παιχνίδι αποδείχθηκε εύκολο για τη γηπεδούχο ομάδα, με σκορ 25-8.
Έτσι οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ διπλασίασαν τις νίκες τους με σκορ αγώνα 3-1 και πάλι, όπως στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Πάρα πολλοί πόντοι κερδήθηκαν από τα πολύ καλά τεχνικά σερβίς των Κοτίδου , Καντίδου και Ναλπαντίδου και τις πολύ καλές επιθέσεις των Καντίδου , Κοτίδου και Κώστογλου Σταυρούλας που βομβάρδιζαν το απέναντι γήπεδο σ’ όλα τα σετ. Στο ύψος του φιλέ τα μπλοκ δούλεψαν πολύ καλά από την Κώστογλου Σοφία και την Ταντσοπούλου Κατερίνα , την πολύ κουραστική δουλειά του πασαδόρου έφερε αισίως εις πέρας η Ναλπαντίδου που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και πάλι. Τα 2 λίμπερο Βουζίνα και Μαχμουτάι στην πίσω ζώνη με λίγα μόνο λάθη έκαναν καλή δουλειά, όπως και η Εμμανουηλίδου Αναστασία-σταθερή αξία.

Αίας (Προπονήτρια: Σακαλάκη Τάνια) : Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Ναλπαντίδου, Καντίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Σταυρ. (αε) , Βουζίνα, Μαχμουτάι, Εμμανουηλίδου Αν, Γεωργιάδου , Χαλκίδου, Λαμπριανίδου, Παχνή, Σεχάι.

Επόμενη αγωνιστική για τις Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ το επόμενο Σάββατο 17/12/2016 και ώρα 16.00 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αντιμετωπίζοντας τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Σχολιάστε