My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Νίκες για όλα τα τμήματα του Αλέξανδρου

Το απόλυτο νικών συνεχίστηκε για τον Αλέξανδρο και για το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΚιλκίς, νικώντας τον Άγιο Χαράλαμπο στο Δημοτικό Στάδιο με 5-0.

Ο Αλέξανδρος με ελλείψεις είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία των αντιπάλων του, οι οποίοι είχαν 2 πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν αυτοί το σκορ.

Την καλοστημμένη άμυνα των φιλοξενουμένων ξεκλείδωσε ο Τσολακίδης με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή στην γωνία του τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν άλλα 4 τέρματα 2 από τον Ιωαννίδη και από ένα από τον Γιαξή και Τζεβελέκη.

Χωρίς τον τιμωρημένο Κοτζαμπουικίδη και τους τραυματίες Ντουντούκη , Νάση και Παμπουκίδη η ομάδα απέδωσε για 20 λεπτά καλό ποδόσφαιρο που ήταν αρκετό να πάρει την νίκη και να συνεχίσει με 7 στα 7 στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΕ Πολυκάστρου σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Νέα νίκη για τις Ελπίδες 

Με σκορ 4-1 επικράτησε η Β ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς , Ελπίδες , επί της αξιόμαχης ομάδος των Λύκων Αναβρυτού σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων πέτυχαν 4 πανέμορφα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και σε συνδυασμούς αλλά και σε εκτελέσεις.

Έχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Αλεξανδρίδη , Ορφανίδη , Μαχμουτάι και σε εκπληκτική φόρμα τον Κεσίδη ο οποίος έκλεισε σήμερα τα 17 του χρόνια , έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με ωραίες αλλαγές ρυθμού και παιχνιδιού διατηρώντας τον έλεγχο αυτού , πρόσφερε γκολ , θέαμα και πήρε το τρίποντο.

Το 1-0 έγινε στο 28’ όταν ο Μακάριος γύρισε από την δεξιά γραμμή τέρματος την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Αλεξανδρίδης σημείωσε το τέρμα με ανάποδο ψαλίδι. Το 2-0 έγινε στο 57’ όταν ο Μαχμουτάι έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της αντίπαλης εστίας με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Το 3-0 στο 61’ και όταν η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι , με μαγική μακρινή πάσα 40m του Μαχμουτάι στον αριστερό μέσα διάδρομο βγάζοντας τε τα τετ τον Ζαφειρόπουλο ο οποίος απλά πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 76’ από ελεγχόμενη θέση οφ Σάιντ , αλλά ήρθε η μαγική φάση στο 87’ όπου χάθηκε η μπάλα αφού οι Ελπίδες έκαναν καταπληκτική αλλαγή πλευράς με τον Μπούσδρα και ο Παπαδόπουλος από δεξιά να βγάζει ασίστ το Κεσίδη και να σημειώνει το τελικό 4-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες το ερχόμενο Σάββατο στην Φύσκα με τον τοπικό Ηρακλή.

Σύνθεση : Ορφανίδης , Τσακιρίδης (46’ Χατζηβασιλείου), Κωνσταντινίδης (63’ Μαργαριτόπουλος), Καλαϊτζης , Μπαλάσκας (65’ Νικολαΐδης), Μαχμουτάι , Παπαδόπουλος, Μακάριος ( 56’ Μπούζντρα), Ζαφειρόπουλος , Αλεξανδρίδης , Κεσίδης.

Με νίκη συνέχισε και το Παιδικό 

Με το φτωχό 1-0 επικράτησε η παιδική ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί των Ελπίδων Χαλάστρας με γκολ του Σπασόπουλου όταν αυτός έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και αναπαύθηκε στα αντίπαλα δίχτυα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το μόνο που κρατάμε είναι η 3 βαθμοί και η προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών σε ένα δύσκολο τερέν. Η ομάδα του Αλεξάνδρου είχε την κατοχή , τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα , αλλά όταν αυτό συνέβηκε ο GK Σιαπκάρης ήταν παρών.

Επόμενο παιχνίδι , το ερχόμενο Σάββατο στην Χαλκηδόνα με την τοπική Αναγέννηση.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης (52’ Γεωργιάδης), Ζιούτας (63’ Φρεγγίδης ), Παρτσαλίδης, Περπερίδης (58’ Μπατσέλι ), Ρεμπετσιώτης , Τουτσίδης (54’ Βαφειάδης ), Σοφής , Ζάλτος( 49’ Μανής), Κατσάρας , Σπασόπουλος (42’ Μακάριος ).

Σχολιάστε