My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Νέο χρυσό βραβείο για τη Doppler

Με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Industrial Export Company», ως επιστέγασμα των επιτυχημένων ετών εξαγωγικής δραστηριότητάς της, τιμήθηκε η εταιρία Doppler ΑΒΕΕ στα Greek Export Awards 2018.

dav

Η απονομή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημοσίων φορέων, παρακολούθησαν τη διάκριση των εταιριών, που ξεχώρισαν για τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες, για το 2018.

Η διάκριση της Doppler στο θεσμό των Greek Export Awards, που πραγματοποιούνται για 7η συνεχή χρονιά, αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση των προσπαθειών, όχι μόνο των εργαζομένων, αλλά και της διοίκησης της εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το 97% του τζίρου της Doppler να καλύπτεται από τις εξαγωγικές της δραστηριότητες, βασικός πυλώνας του επενδυτικού της προγράμματος είναι οι στρατηγικές επενδύσεις στις εξαγωγές. Με τη διοίκηση της εταιρίας να δίνει μεγάλη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, την καινοτομία καθώς και στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, η εταιρία έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου της, σε όλο τον κόσμο.

Με πάνω από 67 χώρες εξαγωγικής δραστηριότητας, το βραβείο αυτό, επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη συνέπεια, την αφοσίωση καθώς και τις διαρκείς προσπάθειες της διοίκησης για την εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Δελτίο τύπου από Doppler 

Σχολιάστε