My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Νέο ταλέντο από Ακαδημίες ΔΑΚ Κιλκίς

tsakiridis-ioannisΣυμμετείχε κανονικά στις διπλές ημερήσιες προπονήσεις και στην προετοιμασία στην Κ20 της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ιωάννης Τσακιρίδης, γεννημένος στο Κιλκίς το έτος 1997 και μαθητής της Γ’ Λυκείου, κατάγεται από την Κατερίνη αλλά μένει μόνιμα στο Κιλκίς, προερχόμενος από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Δ.Α.Κ. Κιλκίς. Χειρίζεται την μπάλα εύκολα και παίζει κυρίως ως μέσος, επιθετικός πλάγιος.

Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Δ.Α.Κ. ΚΙΛΚΙΣ, το φετινό καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον ΗΡΑΚΛΗ Αργυρούπολης, που αγωνίζεται στην Α1 του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει κάνει άλματα προόδου και θα αγωνιστεί ως πλάγιος επιθετικός μέσος, έχει πολλές συμμετοχές αρκετά γκολ και πολλές ασίστ. Πολύ πιθανό να τον δούμε στο μέλλον να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία ικανός να ανέβει επίπεδο.

Ταυτόχρονα με τις αθλητικές του συμμετοχές πρέπει να ολοκληρώσει και τις μαθητικές του υποχρεώσεις ως μαθητής της Γ’ Λυκείου κι έπειτα να θέσει στόχους. Αυτός είναι κι ο λόγος που δε θα αγωνιστεί με την Κ20 της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τη φετινή αγωνιστική χρονιά μιας και θα φοιτήσει σε λύκειο του Κιλκίς.

Σχολιάστε