My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Νέο σποτ για εθελοντική αιμοδοσία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31-3-2018 τα γυρίσματα για τo νέο διαφημιστικό σποτ της Εθελοντικής Αιμοδοσίας υπό την επίβλεψη των Κιλκισιωτών, Kαλλιντέρη Στάθη και Σωτηρίας Χατζηπανάγου (Sotie) στη περιοχή της Δοϊράνης Κιλκίς υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Με άρωμα Ελλάδας και συνδυάζοντας τα πολύτιμα για την ανθρωπινή ύπαρξη στοιχεία, Γη – Αέρας – Νερό, για έκτη συνεχή χρονιά ο Θεολόγος και η Γεωργία- Χριστίνα δίνουν το μεγαλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία χαμόγελο τους που θα κοσμεί τις διαφημιστικές εκστρατείες των αιμοδοσιών σε εθνικό επίπεδο αλλά και εκτός συνόρων αφού το διαφημιστικό σποτ, μεταγλωττισμένο στα αγγλικά, θα προβληθεί σε 40 Ευρωπαϊκές χώρες μετά από απόφαση του Διεθνή Οργανισμού.

Η ολοκλήρωση των διαφημιστικών προμηνύουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη μεγάλη αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις αρχές του Μάη που κάθε χρόνο στέφεται με μεγάλη επιτυχία.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της τράπεζας αίματος του τοπικού τμήματος ΕΕΣ στην κοινωνία του Κιλκίς που καθημερινά εξυπηρετεί τις ανάγκες σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα “χαρίζοντας ζωή” όποτε ζητηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο .

Μέγας χορηγός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) είναι η βιομηχανία εμφιαλώσεων Βίκος δίνοντας για ακόμη μια φορά την ελπίδα και το έναυσμα για να “ανθίζει” η Εθελοντική Αιμοδοσία στη χώρα μας .

Σχολιάστε