My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Νέος φορέας με Παραστατίδη

 voudouris-parastatidis-moutsinas

Στο πάνελ της εκδήλωσης, που θ` ανακοινωθεί η νέα κίνηση, κι ο Γ. Φλωρίδης!

«H εναλλακτική πολιτική πρόταση: Ποιο πρόγραμμα, ποιες συμμαχίες;» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η πολιτική κίνηση «Κοινωνία Πρώτα» την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 7 μμ, στο Polis Café, Πεσμαζόγλου 5 (Στοά Βιβλίου, Αθήνα).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στο πάνελ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων κι οι Γιώργος Φλωρίδης (Κοινωνικός Σύνδεσμος) και Θεόδωρος Παραστατίδης (συνεργαζόμενος με τον όμιλο Κοινωνία Πρώτα).

Στη σύνθεση του πάνελ θα υπάρχουν και οι: Γιάννης Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννα Κοντούλη (Οικολόγοι Πράσινοι), Νίκος Κοτζιάς (ΠΡΑΤΤΩ), Σταμάτης Μαλέλης (Δημοκρατικός Ελεύθερος Σοσιαλισμός), Νότης Μαριάς (Αντιμνημονιακοί Πολίτες), Πάρις Μουτσινάς (Κοινωνία Πρώτα), Νίκος Σταυρογιάννης (Νέα ΜΕΡΑ) και Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ).

Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, θα γεννηθεί «μια νέα πολιτική κίνηση», όπως προαναγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της κίνησης «Κοινωνία Πρώτα».

Σχόλια
2 Σχόλια to “Νέος φορέας με Παραστατίδη”
  1. Ο/Η sittingbull λέει:

    Πώς θα γεννηθεί “μια νέα πολιτική κίνηση” με τόσο παλιά υλικά? Πώς να πειστούμε για τις αγνές προθέσεις τους?
    Πώς να εκλάβουμε τα συνεχή “νέα” ξεκινήματα απο τους ίδιους ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες? Πώς να εξηγήσουμε την πολιτική κινητικότητα που ορίζεται απο τις συνθήκες? Πως να ερμηνεύσουμε την τεράστια ανάγκη τους για εξουσία και δημοσιότητα?
    Τίποτα και πάλι τίποτα. Απλά είναι οι νεκρικοί σπασμοί απο ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει με πάταγο. Και η κοινωνία εν υπνώσει προσπαθεί να βρεί τις λύσεις στον ανορθολογισμό και τον σκοταδισμό. Καληνύχτα σε όλους….

  2. Ο/Η ΑΝΑΠ-ΟΔΟΣ λέει:

    ο/η sittingbull τα είπε όλα τόσο συντομα σωστά και τόσο περιεκτικά. Μόνο που φοβάμαι ότι το σύστημα ακόμα αντέχει όπως αντέχει εδώ και αιώνες παγκοσμίως. Ένα σύστημα που βασίζεται στην αδικία δημιουργώντας λίγους πανίσχυρους οικονομικοκοινωνικά και πολλούς εξαθλιωμένους και αδύναμους με απλό στόχο την επιβίωση, όπως τα ζώα δηλαδή. Η εμφάνιση της μεσαίας τάξης και των αστών αποτέλεσε και αποτελεί τον μόνο κίνδυνο για τους ισχυρούς. Η αποδυνάμωση αυτής της τάξης λοιπόν είναι ο στόχος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Για να μπορέσει να συντηρηθεί η κοινωνική αδικία.

Σχολιάστε