My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, ο Απ. Τζιτζικώστας

tzitzikostas-apostolosΟ 35χρονος Απόστολος Τζιτζικώστας, μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, είναι ο νέος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας στη θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη σήμερα από την παράταξη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη μετά την κήρυξη ως έκπτωτου, του εκλεγμένου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, ύστερα από την καταδίκη του για μείωση προστίμου σε ιδιοκτήτη πρατηρίου.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και2009). Από το 2010 είναι αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα δώσουμε μάχη για τον επόμενο ενάμισυ χρόνο απέναντι στα προβλήματα και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε» κατέληξε ο 35χρονος νέος περιφερειάρχης που θα εκτίσει το υπόλοιπο της θητείας που «άφησε στη μέση» με την παύση του ο προκάτοχος του Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Από την πλευρά του, ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης.Ψωμιάδης έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Τζιτζικώστα λίγο μετά την έναρξη της καταμέτρησης των ψήφων δηλώνοντας: «Καλή επιτυχία στον Απόστολο.Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Π.Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, δηλώνει “παρών”, ακόμα πιο δυνατός για τις αξίες μας, τα παιδιά μας και την πατρίδα. Προέχει η παράταξη και η ενότητα».

laimitomos.com

Σχολιάστε