My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Νέοι αγρότες: Βοηθείστε μας

sgouridisΤη θέσπιση κινήτρων για την είσοδο νέων ανθρώπων στον πρωτογενή τομέα, την οργάνωση δικτύου προώθησης των προϊόντων τους και την ενίσχυση των δικαιωμάτων τους σε ό,τι αφορά τη χρήση γης και κάλυψη του κενού που υπάρχει στην κατάρτιση και ενημέρωσή τους για δυναμικές καλλιέργειες, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Νέων Αγροτών την Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Πιερίας, κατά τη διάρκεια της 2ης Συνάντησης Νέων Αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, υπογράμμισαν, μεταξύ άλλων, την ανάγκη μετεξέλιξης των αγροτών σε επιχειρηματίες, αλλά και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα.

Στη Συνάντηση, χαιρετισμό απηύθυνε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παν. Σγουρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τις ρωσικές Αρχές για άρση του εμπάργκο εξαγωγών προϊόντων από την Ελλάδα.

“Θα πληρώσουμε τους αγρότες για ό,τι χρειάζεται να πληρώσουμε και θα προχωρήσουμε από το 2015-2020, με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ με το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης και με τα προγράμματα που ενισχύουν την γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία, αφού καθαρίσουμε το θέμα των βοσκοτόπων σε ένα νέο πλαίσιο. Στόχος είναι να μην καταλογιστεί πια κανένα πρόστιμο στη χώρα μας, καμία επιστροφή», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.

Στη συνάντηση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό κι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχολιάστε