My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Νέες συνεργασίες με Αν. Καζαντζίδη

Νέες, σημαντικές όπως πάντα, συνεργασίες με τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιώργο Φουντουκίδη και Ευθύμη Καρυπίδη, που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του δήμου και διακρίνονται για τη πολύχρονη προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», η οποία συνεργάζεται πια με τον συνδυασμό του κ. Καζαντζίδη, σε μια από κοινού προσπάθεια για αλλαγή και ανάπτυξη στο Δήμο Κιλκίς.

Ο Γιώργος Φουντουκίδης, με ιατρικές σπουδές, που διατηρεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα στον Άγιο Παντελεήμονα, εγγυάται με τη παρουσία του στον συνδυασμό ότι η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού θα βγει από τη μιζέρια του παρελθόντος!

Κι όσο για τον Ευθύμη Καρυπίδη, είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του κ. Καζαντζίδη στη προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Οι Μουριές θα βγουν από τη στασιμότητα! Προχωράμε μπροστά! Μαζί λέμε όχι στην αποτυχημένη συνταγή του παλιού! Μαζί Μπορούμε καλύτερα!».

Σχολιάστε