My Twitter Feed

13 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τροχαία καραμπόλα έφερε τραγωδία! -

Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

Τσιτουρίδης: Αναγκαίες οι εκλογές -

Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

Δέσμευση για το Φεστιβάλ Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

AKE: Όλα για το νοσοκομείο μας -

Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2022

Προτάσεις σε Γεωργαντά για τα Φ/Β -

Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2022

Δράση ΝΕ ΠΑΣΟΚ στο Π. Αγιονέρι -

Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2022

Το δράμα μητέρας ενός παιδιού ΑμεΑ -

Κυριακή, 10 Ιουλίου, 2022

Σφοδρή η κακοκαιρία στο Ν. Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Ιουλίου, 2022

Νέες προβολές για την Σμύρνη μου Αγαπημένη

Η πολυτάραχη ζωή της μεγαλοαστικής οικογένειας Μπαλτατζή, με φόντο την κοσμοπολίτικη Σμύρνη, γοήτευσε τους σινεφίλ, που γέμισαν ασφυκτικά τις προηγούμενες δύο ημέρες το υπαίθριο σαλόνι του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου.

Η ταινία ‘’Σμύρνη μου αγαπημένη’’, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, συγκίνησε και αγκαλιάστηκε από το κοινό, όπως και το έδειξε με την αθρόα προσέλευσή του στον ‘’Δημήτριο Ζωηρό’’.

Όλοι όσοι δεν πρόλαβαν να τη δουν ή δεν βρήκαν θέση στο θερινό σινεμά, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στην πολυεθνική ιωνική πόλη και να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ευτυχισμένες ημέρες της πριν ξεσπάσει η Μικρασιατική Καταστροφή.

Η ‘’Σμύρνη μου αγαπημένη’’ θα επαναπροβληθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου και την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 21:30. Πρόκειται για την ακριβότερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή με ένα λαμπρό καστ ηθοποιών, που με αφορμή τη σύγχρονη όψη του προσφυγικού ζητήματος, μεταφέρει το κοινό στην πολύβουη Σμύρνη, στις αριστοκρατικές συνοικίες της αλλά και στη δραματική έξοδο του ελληνικού πληθυσμού της στην προσφυγιά μετά την κατάρρευση του στρατιωτικού μετώπου.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη…

Σχολιάστε