My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Νέες επιτυχίες για τους δρομείς του ΓΑΣΚ

Στους αγώνες δρόμου “Σωτήρης Περτσιούνης” στη Μελίκη – Πρωτιές για Α. Αλέρου και Σ. Πίτσαρα , στο βάθρο Δ. Καραμαμανίδης, Α, Αλέρου.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 αθλητών και αθλητριών, και με ιδιαίτερη λάμψη διοργανώθηκαν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου οι αγώνες σε δημόσιο δρόμο στη Μελίκη Ημαθίας προς τιμή του ευεργέτη του τοπικού συλλόγου του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Σωτήρη Περτσιούνη, από τον τοπικό ΓΑΣ Μελίκης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας. Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής στην επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία σημειώθηκε και ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.

Ο καλός καιρός για την εποχή και ο έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κούρσες βοήθησε όσους αγωνίστηκαν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις , αλλά και τους θεατές να απολαύσουν ένα όμορφο αθλητικό θέαμα.

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές και έξι αθλήτριες κατακτώντας δύο χρυσά ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ είχε ακόμη τέσσερις αθλητές αθλητές του στην πρώτη οκτάδα , δείγμα της εξαιρετικής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και τους προπονητές σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Κανένα πρόβλημα να κατακτήσει την πρώτη θέση και στον αγώνα της Μελίκης στα 3000 μ της κατηγορίας των Παίδων & Παμπαίδων Α’ δεν είχε ούτε φέτος ο δεκαπεντάχρονος πρωταθλητής Αλέξανδρος Αλέρου τρέχοντας με σωστή τακτική , ενώ στην ίδια κούρσα εξαιρετικός ήταν ο Δημήτρης Καραμανίδης που τερμάτισε στην 2η θέση στους Παίδες, οπως και ο Χαρίλαος Παπαδόπουλος που ήταν 4ος στην ίδια κατηγορία.

Ανεβαίνει σταθερά η κορασίδα Σέβη Πίτσαρα που πήρε την πρώτη θέση στα 2000 μ της κατηγορίας της επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της κατάσταση.

Την τρίτη θέση στα 600 μ των Μινι κοριτσιών κατέκτησε το δεκάχρονο “αστεράκι” του ΓΑΣ Κιλκίς Αννυ Αλέρου που δείχνει πως διαθέτει το ταλέντο να βασίσει στα χνάρια του αδελφού της τα επόμενα χρόνια, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε με επιτυχία και η Κωνσταντίνα Κούρλη

Δείγμα των ικανοτήτων τους έδειξαν οι Στέλλα Παρασκευά και Βασιλική Καραμανίδου στα 1000 μ των Παγκορασίδων κατακτώντας την 4η και 5η θέση , αν και θα μπορούσαν , αν είχαν ακολουθήσει διαφορετική τακτική να είχαν φθάσει ακόμη και στο βάθρο. Στην ίδια κούρσα πολύ καλή ήταν και η Ελπίδα Αλέρου που τερμάτισε στην 11η θέση.

Σε μια πολύ δυνατή κούρσα με έντονο συναγωνισμό και μεγάλη συμμετοχή αθλητών, στα 1000 μ των Παμπαίδων Β’, ο Αριστοτέλης Χατζηβασιλείου τερμάτισε στην 9η θέση και έδειξε πως έχει το ταλέντο να φέρει υψηλές διακρίσεις στο μέλλον.

Την αποστολή στην Μελίκη συνόδεψαν, ο αντιπρόεδρος και έφορος Στίβου του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο προπονητής Κώστας Μηναρετζής και πολλοί συγγενείς και φίλοι των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Σχολιάστε