My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Νέα συνεργασία και εισήγηση Σούλη

Μια νέα συνεργασία για τον δημοτικό  συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, έναν νέο άνθρωπο της τοπικής μας κοινωνίας, που διακρίνεται επαγγελματικά ως σεφ και κοινωνικά για το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύει όσον αφορά τα δρώμενα του Δήμου Κιλκίς.

Για τη συνεργασία αυτή είναι χαρακτηριστική η δήλωση του ίδιου του Π. Τριανταφυλλίδη:

«Χρόνια περίμενα την έκπληξη να μου ζήτηση ένας συμπολίτης μου να τον βοηθήσω στον αγώνα του για τα κοινά αυτού του τόπου, με ότι εγώ μπορώ.

Ένας άνθρωπος, όμως, που να μην έχει αφήσει μαύρες κηλίδες στον δήμο μας, ούτε με την φραστική έννοια ούτε με την πρακτική. Και φυσικά τον βρήκα και δεν είναι άλλος από τον Αναστάσιο Καζαντζίδη! Που με μεγάλη μου χαρά του είπα ΝΑΙ!!!».

Εισήγηση σε εκδήλωση

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, συμμετείχε στην εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών για τα 20 χρόνια προσφοράς του συνδέσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συνδέσμου και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στις 14 Μαρτίου.

Στα πλαίσιά της, ο κ. Καζαντζίδης έκανε εισήγηση με αντικείμενο τη πλούσια δραστηριότητα του Συνδέσμου στα 20 χρόνια της λειτουργίας του, με ιδιαίτερη αναφορά στο εγχειρίδιο της ποντιακής διαλέκτου που εκδόθηκε από τον φορέα, του οποίου τυγχάνει μέλος ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

Σχολιάστε