My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Νέα συγκέντρωση σήμερα στο Κιλκίς

p13Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το “λουκέτο” που έβαλε η τρικομματική κυβέρνηση στην ΕΡΤ πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη οι Πολίτες του Κιλκίς, στην Πλατεία Ειρήνης, στις 6.30 το απόγευμα.

Μάλιστα, η απόφαση των πολιτών και φορέων του Κιλκίς, που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, είναι για καθημερινές συγκεντρώσεις κάθε απόγευμα στην Πλατεία Ειρήνης!

Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε απ` τη χθεσινή συγκέντρωση και κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αναφέρονται τα εξής:

“Η κυβέρνηση με ένα ωμό πραξικόπημα ανακοίνωσε το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Επιχειρεί ένα καθοριστικό χτύπημα όχι μόνο στους εργαζομένους και την ενημέρωση, αλλά ένα τελειωτικό χτύπημα στην ίδια τη δημοκρατία. Ο αγώνας των εργαζομένων στην ΕΡΤ είναι προσκλητήριο για όλους μας. Δεν παλεύουμε για ένα μισθό, παλεύουμε για να παραμείνει η δημοκρατία στην Ελλάδα, σε αυτόν τον τόπο. Ειμαστε αντιμέτωποι με τη συρρίκνωση της ελευθερίας της έκφρασης. Η ΕΡΤ είναι κοινωνικός πλούτος, επενυδμένος εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για απόφαση χούντας. Δε θα περιμένουμε να έρθει η σειρά μας.

Ολοι στο δρόμο σε ανένδοτο αγώνα , μαζί με τους εργαζόμενους και τον αγωνιζόμενο λαό, για να υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και το Σύνταγμα.

Είναι καθήκον όλων – Το ποτήρι ξεχείλισε

Ζητούμε από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας να πάρει θέση και να εκδώσει ψήφισμα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ, ενάντια στη δημοκρατική εκτροπή. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες ακόμα και η σιωπή συνιστά συνενοχή.

Σχολιάστε