My Twitter Feed

5 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φωτιά απείλησε σπίτια στη Παιονία -

Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Πάϊκο με το αρχαιότερο τραγούδι! -

Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Μεγάλη φωτιά σε Κρηστώνη -

Σάββατο, 3 Ιουλίου, 2021

Διακοπές νερού στο Κιλκίς -

Σάββατο, 3 Ιουλίου, 2021

Ένας στους τρεις οι εμβολιασμένοι -

Παρασκευή, 2 Ιουλίου, 2021

Σινεμά με αστέρια στο “Δ. Ζωηρός” -

Πέμπτη, 1 Ιουλίου, 2021

Πανευρωπαϊκό τένις στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Ιουνίου, 2021

ΕΣΥ: Δεν λύνονται τα προβλήματα -

Τετάρτη, 30 Ιουνίου, 2021

Νέα σπουδαία διάκριση για Δ. Παυλίδη

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον εκκολαπτόμενο αστέρα-αθλητή του “Αίαντα” Κιλκίς, Δημήτρη Παυλίδη, λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που ακολουθεί στο Ταλίν της Εσθονίας αλλά και στο Παγκόσμιο στην Κένυα τον Αύγουστο.

Στο Καυτατζόγλειο στάδιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (3/4-07) που φιλοξένησε τους σημαντικότερους αθλητές και αθλήτριες του πρωταθλήματος της σεζόν, ο νεαρός δισκοβόλος κατετάγη 2ος στέλνοντας τον δίσκο στα 54,80μ., αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης που προηγήθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Ο Δημήτρης προπονείται από τον πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τον συγχαίρει θερμά και του εύχεται πολλή και καλή επιτυχία για τη συνέχεια, καθώς το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

Επιπλέον συγχαίρει και τους συναθλητές του για τις διακρίσεις τους, Κώστα Μπουζάκη (1ο στα 57,68μ.) και Κώστα Γεννίκη (3ο στα 54,26μ.) και γενικότερα όλους τους συμμετέχοντες που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα μίμησης για όλα τα παιδιά που σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Σχολιάστε