My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Νέα καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα

Ξεκινά η υλοποίηση του έργου EMPLOYOUTH, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – πΓΔΜ 2014-2020», με την διεξαγωγή του διαγωνισμού ιδεών.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που συμβάλουν στην ανάπτυξη της νέας καινοτόμας επιχειρηματικότητας. Οι συμμετέχοντες των οποίων θα διακριθεί η επιχειρηματική τους πρόταση (60 συμμετέχοντες ατομικά ή ομαδικά), θα συμμετέχουν στον 1ο κύκλο σεμιναρίων και μέντορινγκ «Επιχειρηματικές Φωλιές» το οποίο θα υλοποιηθεί από τους Διοργανωτές στην περιοχή του Κιλκίς, των Σερρών και της Πέλλας.

Το πρόγραμμα είναι, διάρκειας τριών  μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα, καθώς θα τους παρέχεται και μηνιαία υποτροφία για τρεις μήνες.

Στη συνέχεια θα αξιολογηθεί η εξέλιξη των επιχειρηματικών ιδεών και 15 από αυτές θα συνεχίσουν στον 2ο κύκλο της Επιχειρηματικής Φωλιάς στη Θεσσαλονίκη. Τέλος οι πέντε καλύτερες και πλέον ώριμες ιδέες θα προωθηθούν σε φορείς χρηματοσότησης.

Οι επιχειρηματικές ιδέες μπορεί να αφορούν σε ένα καινοτομικό προϊόν, σε μια καινοτομική υπηρεσία ή ακόμη και σε μια καινοτομική πρακτική. Οι ιδέες δεν περιορίζονται στο στενό επιχειρηματικό τομέα αλλά μπορούν επίσης να συμμετέχουν και προσπάθειες με Μη Κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες Επιμελητήριο Κιλκίς – ΕΤΕΑΚ: κα Καλογερίδου Μαρία, τηλ.: 2341024580, e-mail: mkalogeridou στο ccikilkis.gr.

Σχολιάστε