My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κίνηση νέων στο Κιλκίς

Η “Κίνηση Νέων Κιλκίς υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας”, που δημιουργήθηκε πρόσφατα, πραγματοποιεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ώρα 19:00, εκδήλωση με τις εξής θεματικές ενότητες:

1) Η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας – Ανάλυση του μνημονίου- Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή [Δημήτρης Παυλίδης – Οικονομολόγος]

 2) Μύθοι και αλήθειες της κρίσης – Ιστορική αναδρομή θεωριών συνωμοσίας και πώς αυτές έβλαψαν τη χώρα [Πέτρος Γρηγοριάδης – Δικηγόρος]
 3) Ευπαθείς κοινωνικά ομάδες: Ευθύνη-συνοχή-αλληλεγγύη [Έλλη Φρεγγίδου – Ψυχολόγος]
 4) Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής – Οι αιτίες της αναγέννησης της ακροδεξιάς και οι κίνδυνοι για την ελληνική κοινωνία [Νίκος Ασλανίδης – Εκπαιδευτικός]
5) Αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας – Kαινοτόμες δράσεις – Νἐες συλλογικότητες [Στέφανος Παραστατίδης – Ιατρός]
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα, υπάρχει μία γενιά που συνεχίζει να σιωπά. Είναι η νέα γενιά, η δική μας γενιά, αυτή που γεννήθηκε ή μεγάλωσε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συναλλάχθηκε και συναλλάσσεται με ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα, οραματίζεται το μέλλον και την ευημερία της Ελλάδος μέσα από την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Είμαστε η γενιά που σκέπτεται ευρωπαϊκά, υπερασπίζεται ένα ευρωπαϊκό θεσμικό οικονομικό-κοινωνικό πλαίσιο κανόνων και αξιών, στηρίζει με τη γνώση της και τη δράση της την προσπάθεια ολοκλήρωσης της Ε.Ε. σε κάθε επίπεδο. 
Τούτη τη στιγμή, η Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας τίθεται σε πραγματικό κίνδυνο. Η γενιά της Ευρώπης έχει υποχρέωση να λύσει τη σιωπή της, καθήκον να τοποθετηθεί συγκροτημένα στο δημόσιο διάλογο, ευθύνη να κρατήσει την πατρίδα όρθια.
Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργούμε την  “Κίνηση Νέων Κιλκίς” υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και αναλαμβάνουμε δράση”
Σχολιάστε