My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Νέα δεδομένα στο Δήμο Κιλκίς;

dimarxeio-kilkisΝέα δεδομένα φαίνεται πως διαγράφονται στο Δήμο Κιλκίς ενόψει της εκλογικής μάχης του ερχόμενου Μαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν απ` το στενό περιβάλλον του Γιώργου Συμπιλίδη, ο πρώην βουλευτής προτίθεται να γνωστοποιήσει υποψηφιότητά του για τον δήμο, μετά από ένα μακρύ διάστημα αμφιταλαντεύσεων.

Θυμίζουμε ότι παρόμοιες πληροφορίες διοχετεύονται εδώ και πολλούς μήνες, χωρίς όμως ποτέ να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει ο ενδιαφερόμενος.

Στη περίπτωση που αυτή τη φορά οι φήμες επαληθευτούν (άλλωστε τα χρονικά περιθώρια για την παράταση της όποιας αβεβαιότητας έχουν πια στενέψει), δημιουργούνται ασφαλώς καινούργια δεδομένα. Τέτοια, που πολλοί να θεωρούν ότι η συγκέντρωση που πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Μπαλάσκας την ερχόμενη Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου, να είναι εκδήλωση «αποχαιρετισμού στα όπλα» κι όχι προσκλητήριο για νέο ξεκίνημα!

mpalaskas1sympilidisΩστόσο, είναι πολλοί επίσης αυτοί που πιστεύουν ότι ο εν αργία δήμαρχος οφείλει να συνεχίσει προκειμένου να εκφράσει όλους όσους στο «γαλάζιο» στρατόπεδο αντιδρούν στην ιδέα να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς ο Γ. Συμπιλίδης.

Ένα είναι βέβαιο: Οι επόμενες μέρες, με κατάληξη την Κυριακή, θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό το τοπίο που ήδη διαμορφώθηκε. Έτσι, που απ` την ερχόμενη Δευτέρα να έχουμε μπει στην τελική φάση των διεργασιών για τη μάχη των εκλογών.

Σχολιάστε