My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Νέα αντιδήμαρχος Κιλκίς η Δημάκη

Με απόφασή του ο δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Σισμανίδης, όρισε σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ως νέα αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού τη δημοτική σύμβουλο Άννα Δημάκη στη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Τσαντάκη.

Οι αρμοδιότητες που ανατίθενται στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού αφορούν:

  • θέματα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας
  • θέματα του τμήματος Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Θα έχει επίσης την αρμοδιότητα της έκδοσης και υπογραφής του συνόλου των αποφάσεων δημάρχου, των διοικητικών πράξεων και των εγγράφων, βεβαιώσεων, συμβάσεων – πλην των προγραμματικών συμβάσεων – που εκδίδονται στο πλαίσιο λειτουργίας των υπηρεσιών που υπάγονται στην ευθύνη της. Καθήκοντά της είναι η επίβλεψη, ο έλεγχος των υπηρεσιών στα θέματα αρμοδιότητάς της και η μελέτη και εισήγηση προτάσεων για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία τους.

Η θητεία της κ. Δημάκη λήγει στις 31.8.2019.

Ευχαριστήρια δήλωση της νέας αντιδημάρχου

Επιθυμώ, καταρχάς, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου. Η απόφασή του να με ορίσει ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού είναι για μένα μια νέα απαιτητική αποστολή και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξουμε περαιτέρω την κοινωνική και πολιτιστική πολιτική του Δήμου Κιλκίς. Με σεβασμό στις αξίες μας, με αξιοποίηση του τοπικού έμψυχου δυναμικού, με συνεργασία και εξωστρέφεια.

Η εμπειρία μου στο Δήμο Γαλλικού ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού το 2009 πιστεύω ότι θα βοηθήσει και θα δώσει σημαντικά ερείσματα για μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση στον πολιτιστικό τομέα.

Δοθέντος ότι η περίοδος αυτή όπου αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου είναι προεκλογική, οφείλω προκαταβολικά να ξεκαθαρίσω ότι η τοποθέτησή μου στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού είναι αποσυνδεδεμένη από προεκλογικές σκέψεις, πολύ δε περισσότερο από σκοπιμότητες και υποτιθέμενες κατευθύνσεις που αφορούν το αυτοδιοικητικό μου μέλλον. Είναι πολύ μακριά όλα αυτά και από το χαρακτήρα μου και από την πολιτική μου λειτουργία.

Παραμένω πολιτικά ενεργός πολίτης, δημοτική σύμβουλος, Πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Κιλκίς, Αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και από σήμερα επιφορτίζομαι με νέα καθήκοντα.

Θέλω να διαβεβαιώσω το Δήμαρχο Κιλκίς, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και τους συμπολίτες μου ότι θα βάλω τα δυνατά μου, όπως πάντα, ώστε να ανταποκριθώ με επιτυχία στο έργο μου.

 

Σχολιάστε