My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μέτρα πριν το άνοιγμα των σχολείων -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μόνο το ΠΑΜΕ συγκέντρωση

Μπορεί οι απεργιακές συγκεντρώσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς να ήταν δυο, ωστόσο “κανονική” μάζωξη και στη συνέχεια συλλαλητήριο κατάφερε να κάνει και πάλι μόνο το ΠΑΜΕ.

Πράγματι, ενώ συγκέντρωση και πορεία δεν είδαμε από το Εργατικό Κέντρο (ΑΔΕΔΥ), εργαζόμενοι του Κιλκίς βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης, “δηλώνοντας την αντίθεσή τους με τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται να φορτωθούν σε όλα τα προηγούμενα των τριών μνημονίων”, όπως τόνισαν οι διοργανωτές.

Να σημειωθεί ότι νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18 Μάη, ημέρα ψήφισης των μέτρων, στην Πλατεία Ειρήνης, στις 6:30 το απόγευμα, πάντα από το ΠΑΜΕ.

Την ομιλία στη σημερινή συγκέντρωση έκανε ο Τάσος Βασιλακάκης, μέλος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και μέλος του Σωματείου ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, ο οποίος κάλεσε το λαό του Κιλκίς σε ξεσηκωμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “εκτός από την παγίωση όλων των αντεργατικών μέτρων των τελευταίων ετών μέσω του νέου πακέτου, για τους εργαζόμενους έρχεται η απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων και ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την κατάργηση της Κυριακής αργίας”.

Ο ομιλητής κάλεσε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να αντιτάξουν το δικό τους σχέδιο αντεπίθεσης, να οργανώσουν την πάλη τους σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Να πολλαπλασιαστούν οι δυνάμεις που θα βάζουν στην προμετωπίδα τους το «Φτάνει! Τέρμα οι θυσίες για την πλουτοκρατία» και στο επίκεντρο της διεκδίκησης να μπει η επιστροφή όλων των απωλειών στα χρόνια της κρίσης.

 

Σχολιάστε