My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Μόνιμος κάτοικος Τούμπας!

Nikos+Parousoglou“Μπαρμπα-Νίκο ζεις για πάντα παοκτσής” ήταν το σύνθημα που δόνησε σήμερα το μεσημέρι τα κοιμητήρια της Τούμπας Παιονίας, όταν εκατοντάδες φίλοι του Δικεφάλου συνόδευσαν στη τελευταία του κατοικία έναν απ` τους μεγαλύτερους οπαδούς της ομάδας της προσφυγιάς, που ο θάνατός του χθες Πέμπτη συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, απ` τη Βέροια, τη Λάρισα και άλλα σημεία της χώρας, που δίνουν το παρών τους στη Τούμπα σε κάθε αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, ήλθαν σήμερα στην Τούμπα του Κιλκίς, για το ύστατο χαίρε στον άνθρωπο που αφιέρωσε ολάκερη τη ζωή του στην “ασπρόμαυρη ιδέα”.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της διοίκησης του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ενώ τους βετεράνους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κώστας Λαγωνίδης. Παρών κι ο φίλος του εκλιπόντος και της οικογένειάς του, δημοσιογράφος Ντίνος Καραμητρούσης.

Τον δε νομό μας, τον εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης κι η πρώην δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου.

Όσο για τα στεφάνια, εκτός απ` αυτό της ΠΑΕ, υπήρχαν πολλά συνδέσμων, απ` το Πολύκαστρο, το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια, μέχρι τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας!

Κι όταν ο μπαρμπα-Νίκος όδευε απ` την εκκλησία της Τούμπας στα κοιμητήρια, η τρομπέτα του Τασούλη ράγισε καρδιές με το Πένθιμο Εμβατήριο, που παιάνισε προς τιμή ενός μεγάλου παοκτσή, που ζει για να δει τις νέες σελίδες δόξας που έρχονται για το Δικέφαλο. Μέρες σαν εκείνες που έζησε στα νιάτα του!

Μπαρμπα-Νικο ζεις για πάντα παοκτσής!

 

Σχολιάστε