My Twitter Feed

10 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μυσταγωγική συναυλία για τον Μίκη  -

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022

Ανάγκη για νέες δομές Πρόνοιας -

Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022

Επίσκεψη Αμυρά στο Νομό Κιλκίς -

Πέμπτη, 9 Ιουνίου, 2022

Στίβος: Τα πιο πετυχημένα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2022

Νέα, πολλά υποσχόμενη ποικιλία -

Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2022

20+1 χρόνια του Βοτανικού Κήπου -

Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2022

Τα δωρεάν τεστ στο Νομό Κιλκίς -

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2022

Διαπαραταξιακό ΔΣ στην ΕΛΜΕ -

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2022

Μυσταγωγική συναυλία για τον Μίκη 

Οι μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη πλημμύρισαν την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς στην συναυλία – αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη της ‘’Ρωμιοσύνης’’, που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, τη Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Η χορωδία του Συλλόγου και η λαϊκή ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς, υπό τη μπαγκέτα του Γιάννη Ζγούρα, απέδωσαν μοναδικά τρυφερές μπαλάντες  και αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια εργογραφία του αείμνηστου Μίκη και μάγεψαν το φιλόμουσο κοινό που κατέκλυσε το συναυλιακό χώρο και επιδοκίμασε με συνεχή και παρατεταμένα χειροκροτήματα την άψογη εμφάνιση των χορωδιακών συνόλων.

Τη βραδιά – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ενταγμένη στον φετινό εορτασμό των ‘’Ελευθερίων’’ του Δήμου Κιλκίς, χαιρέτησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης και ο μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος με λόγους επαινετικούς για το παραγόμενο έργο του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς επισημαίνοντας τη σταθερή προσήλωση της Προέδρου του Σταυρούλας Γιοβανούδη και του Διοικητικού Συμβουλίου σε ποιοτικά και καλλιτεχνικά αφιερώματα που εξυψώνουν το πνεύμα και την ψυχή.

Σχολιάστε