My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Μπόλαρης εναντίον Τζιτζικώστα

kounoupiakounouΣτην καθυστέρηση υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην «έντονη δυσοσμία σκανδάλου» που καταγγέλλεται από πολίτες, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV100.

Δείτε το Video : http://youtu.be/bGzSzANCIe0

«Η καθυστέρηση δεν οφείλεται μόνο στην αναποτελεσματικότητα, την αδράνεια και την ανικανότητα της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και στο γεγονός ότι έχει κατατεθεί καταγγελία από επαγγελματίες του τόπου ότι η Περιφέρεια πραγματοποίησε φωτογραφικό διαγωνισμό», σημείωσε.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» τόνισε πως αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί ο εισαγγελέας διαφθοράς, καθώς ο διαγωνισμός καταγγέλθηκε ως φωτογραφικός και αφορά σε 1.300.000 ευρώ.

«Το ζήτημα της καταπολέμησης των κουνουπιών έχει δύο διαστάσεις, αφενός ότι καθυστέρησε να υλοποιηθεί θέτοντας για άλλη μία χρονιά σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας και αφετέρου ότι η καταγγελία που κατατέθηκε αφορά στην κακή διαχείριση των χρημάτων. Χρειάζεται απάντηση από τη Διοίκηση της Περιφέρειας που απέρχεται και η οποία αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο, γιατί επιχειρεί να περάσει όλα αυτά τα ζητήματα “κάτω από το χαλί”», τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Πηγή :matrix24.gr

Σχολιάστε