My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μπουτάρης: Δεν θα είναι υποψήφιος

Τέλος εποχής για τον δήμο Θεσσαλονίκης καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την δημαρχία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόφασή του στην συνεδρίαση της διευρυμένης εκτελεστικής επιτροπής, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει δήμαρχος με την θητεία του να ολοκληρώνεται στις 31/08/2019.

«Η απόφαση μου είναι προσωπική και όχι πολιτική. Έπειτα από 16 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ πως έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να προσφέρω στην πόλη από άλλες θέσεις» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο δήμαρχος ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα της δημοτικής του ομάδας και είπε χαρακτηριστικά: «Η “Πρωτοβουλία” βάζει πλέον νέους στόχους για τη διεύρυνση της και την ισχυροποίηση του αυτοδιοικητικού της χαρακτήρα, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο των τελευταίων οχτώ χρόνων και να υπηρετήσει τις μελλοντικές ανάγκες της πόλης, πέρα από κομματικές εξαρτήσεις».

Αναφορικά με το πως βλέπει το μέλλον της πόλης ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε πως «εμείς ανοίξαμε τη Θεσσαλονίκη στον κόσμο. Φυτέψαμε τον σπόρο της ανανέωσης και της εξωστρέφειας. Πιστεύω ότι η πόλη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μην επιστρέψουμε στο γκρίζο και εσωστρεφές περιβάλλον».

Ο Γιάννης Μπουτάρης θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη τύπου στις 12:00 ώστε να ενημερώσει δημόσια τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για τις αποφάσεις του.

rthess.gr

Σχολιάστε