My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Μπλόκα και σε Ευζώνους/Δοϊράνη

agrotes-euzonoiΈτοιμοι να κλιμακώσουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις τους και να παραμείνουν στους δρόμους για όσο χρειαστεί, δηλώνουν οι αγρότες του νομού Κιλκίς, που μεταφέρουν ήδη τρακτέρ και στα τελωνεία Ευζώνων και Δοϊράνης, ενώ προχωρούν και σήμερα Δευτέρα σε δίωρους αποκλεισμούς δρόμων, το μεσημέρι (12:00-14:00) και το βράδυ (19:00-20:00).

Στον νομό Θεσσαλονίκης έχουν στηθεί μπλόκα με πάνω από 600 τρακτέρ, στο Δερβένι και στα Βασιλικά, προχωρώντας και σε αποκλεισμούς των δρόμων.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα είναι συγκεντρωμένα περισσότερα από 1.600 τρακτέρ, με το μπλόκο να ενδυναμώνεται διαρκώς και να ενισχύεται με διάφορες παραγωγικές και επαγγελματικές ομάδες, σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, με το μπλόκο να αριθμεί περισσότερα από 800 τρακτέρ, ενώ κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι δρόμοι για περίπου μισή ώρα κάθε φορά.

Στον δρόμο προς το τελωνείο της Εξοχής, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, βρίσκονται περισσότερα από 600 τρακτέρ, που καταλαμβάνουν καθημερινά το οδόστρωμα για ένα δίωρο.

Στον νομό Πιερίας έχουν στηθεί μπλόκα, με περισσότερα από 700 τρακτέρ στο Αιγίνιο και στην Κατερίνη, ενώ στον νομό Πέλλας έχουν στηθεί τρία μπλόκα, μ` ανάλογη δυναμικότητα.

Στον Νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα Νέα Μουδανιά και στη Νέα Καλλικράτεια, είναι δυναμικότητας άνω των 600 συνολικά και σήμερα αναμένεται να φθάσουν και μελισσοκόμοι.

Μπλόκα εξακολουθούν να υπάρχουν, στα διόδια των Μαλγάρων, στον κόμβο Νησελίου στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στον κόμβο της Κουλούρας, σε Καστοριά και σε Φλώρινα.

Σχολιάστε