My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μπας και ειμαστε …υπογηινοι;

Η είδηση είναι …κουφή και μυστηριώδης! Αφορά την “κούφια γη” και τις “μυστηριώδεις εισόδους” σ` αυτήν. Και μάλιστα μας αγγίζει ως Κιλκισιώτες!

Ένα «ταξίδι στο κέντρο της γης» που θα ζήλευε ακόμη και ο ίδιος ο Ιούλιος Βερν πραγματοποίησε ομάδα Ρώσων ερευνητών στην παγωμένη Ανταρκτική. Έπειτα από 20 χρόνια γεωτρήσεων σε θερμοκρασίες ακόμη και 80 βαθμών Κελσίου κάτω το μηδέν, η ρωσική αποστολή κατόρθωσε να τρυπήσει τέσσερα χιλιόμετρα πάγου και να φτάσει  μέσω γεωτρύπανου στην επιφάνεια της  λίμνης Βοστόκ.

Αποκλεισμένη βαθιά κάτω από τους πάγους και αεροστεγώς αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και περίπου… 20 εκατ. χρόνια, η εν λόγω λίμνη ανακαλύφθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και η προσέγγισή της από τους Ρώσους δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, η οποία περιμένει

εναγωνίως να δει εάν θα βρεθούν εκεί μορφές ζωής άγνωστες στον άνθρωπο.

Η ανακάλυψη έχει δώσει τροφή όχι μόνο στους περιβαλλοντολόγους αλλά και σε κάποιους ιστορικούς-συνωμοσιολόγους του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίοι υποστηρίζουν πως κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής βρίσκεται… το κρησφύγετο του Αδόλφου Χίτλερ! Εκτός απ` αυτό, όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η γη μας είναι “κούφια” κι ότι υπάρχουν μυστηριώδεις είσοδοι σ` αυτήν.

Κι εδώ ακριβώς είναι που εμπλεκόμαστε κι εμείς! Οι θιασώτες της θεωρίας της “κούφιας γης” πιστεύουν ότι ο λόφος του βυζαντινού Κάστρου του Γυναικόκαστρου κι ο μεγαλιθικός λόφος του Χωρυγίου είναι πολύ ιδιαίτεροι «τόποι δύναμης» και κρύβουν πολλά μυστικά που σχετίζονται με τα μυστήρια της Κούφιας Γης!

Βρε, μπας και δεν είμαστε, ούτε γήινοι ούτε εξωγήινοι αλλά …υπογήινοι!

Σχολιάστε