My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μπαλάσκας: Συνεχίζω με ευθύνη

“Ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, συνεχίζω με μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και ένταση τον αγώνα μου για την επίλυση των προβλημάτων του νομού και των ανθρώπων του”, τονίζει σε ανακοίνωσή του προς τους Κιλκισιώτες, ο Βαγγέλης Μπαλάσκας.

mpalaskas Η δήλωση:

“Φίλες και φίλοι, 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, από όλα τα χρόνια της παρουσίας μου στα πολιτικά πράγματα του νομού Κιλκίς, είτε ως Νομάρχης είτε ως Δήμαρχος, υπήρξα πάντα συνεπής στα λόγια, αλλά και στις πράξεις μου προς όλους εσάς και πάντα ανήσυχος και σε εγρήγορση για το καλό του τόπου μου.

Σήμερα, ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, σας δηλώνω ότι συνεχίζω με μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και ένταση τον αγώνα μου για την επίλυση των προβλημάτων του νομού και των ανθρώπων του, και σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου.

Με την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή που δείχνατε αλλά και συνεχίζετε να δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου, μου δίνετε την δύναμη να αγωνιστώ πιο διεκδικητικός από ποτέ για το συμφέρον του τόπου μας.

Εξάλλου, όπως γνωρίζετε, η παρουσία μου στην πολιτική, όπως συνηγορεί και η μέχρι σήμερα πορεία μου δεν έχει τα χαρακτηριστικά του πάρε δώσε και των ανταλλαγών, αλλά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Συνεχίζοντας λοιπόν με την ίδια συνέπεια, αλλά και ειλικρίνεια πάνω από όλα, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε όχι μόνο για το μέλλον του νομού μας, αλλά και για την ανάπτυξη, πρόοδο και αλληλεγγύη, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.

Τέλος, ευχαριστώ τη ΝΔ και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Αντώνη Σαμαρά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα τόσο στους συνυποψήφιούς μου, όσο και στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων” .

 

Σχολιάστε