My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μπάσκετ: Γιορτή από την KouPa Academy

Κάλεσμα από την KouPa Basketball Academy Kilkis:

Το πρώτο (και σημαντικότερο) ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του! Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους εσάς που περάσαμε αυτήν την χρονιά μαζί, την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Α.Κ. ΚΙΛΚΙΣ για την τελευταία (για φέτος) συνάντησή μας.

Στην γιορτή μας θα παρεβρεθούν παλιοί και νέοι αθλητές μας που αγωνίστηκαν στις ομάδες μπάσκετ της πόλης μας όπως επίσης και εν ενεργεία αθλητές όπως ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ (Α.Ε.Κ.), ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ), οι προπονητές ΔΕΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Α.Ε.Κ.) και ΔΕΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (GAZIANTEP) και ……….

Από προσπάθεια, από ανταγωνισμό, από εκδηλώσεις, από φιλικούς αγώνες, από πολύ προπόνηση, από πολλές ώρες μέσα στα γήπεδα, από μεγάλες και μικρές χαρές, από πολλές γνωριμίες με τους νέους μας φίλους, από συναντήσεις με παλιούς συναθλητές, από το κυνήγι της μπάλας, από χαμόγελα, από συζητήσεις, από συμφωνίες και διαφωνίες Εμείς όλοι πάντα εκεί….

Αθλητές και αθλήτριες… Γονείς, μα πάνω από ολα φίλοι μας… Προπονητές και Διοίκηση… Άνθρωποι που μας βοήθησαν στα δύσκολα… Αθλητικοι και Διοικητικοί παράγοντες της αγαπημένης μας Πόλης…

Τον Δήμο Κιλκίς αλλά και τους Διευθυντές του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς για την άριστη συνεργασία μας.. Τους “αντίπαλους” προπονητές μας για τις άψογες συνεγρασίες και διοργανώσεις των φιλικών μας…

 

 

Σχολιάστε